Blue Child kérdése:
Mit keresnek fekete ruhás emberek olyan ember közelében, aki sosem látott ufót?
Figyelt kérdés
Egyik ismerősöm kérdezte tőlem, de nem tudtam mit felelni rá... Szerintetek? KÖSZI ELŐRE IS A VÁLASZOKAT!2020. aug. 20. 15:44
11/15 anonim válasza:
Mind korábban is mondtuk nincs semmi összefüggés a sok hülyeség közt amit összehordasz. Szimpla emberek akik aznap úgy döntöttek hogy fekete ruhát vesznek fel. Vagy esetleg a munkájuk megköveteli hogy feketében legyenek (pl öltöny) Azért mert valami random oldalon elolvastál valamit attól még nem lesz valóságos. Szerintem engedd el ezt a témát mielőtt még nagyobb hülyét csinálsz magadból
12/15 anonim válasza:
Az üzletemberek, igazgatók, irodisták rengetegszer öltöznek öltönybe. Sőt nyáron van, hogy még napszemüveget is viselnek. Magyarországon maximum politikusokat látsz ilyen ruhában, ők lehetnek a magyar kormány emberei. A fekete öltönyös embereket az amerikai kormánnyal szokták összekötni.
13/15 anonim válasza:
Nem feltétlen men in blackesek. Az az öltözet lehet egyenruha. kéményseprő, bankár vagy ügynök (biztosítótól elkezdve bármeddig), meg a legendás maffiózók. Ha csak egyszeri alkalom volt felesleges aggódni, bár szerintem alapban is.
Főleg úgy hogy a Közelében voltak így az sincs hogy hozzá vagy érte vagy őt figyelték. Ugyan ez nálad is.
Szóval alapjában alaptalan a félelem.
Odajött? Konkrétan téged vagy őt folyamatosan megfigyelte? vagy követett végig?
14/15 anonim válasza:
Kedves kérdező mondtak valamit az ismerősödnek?
15/15 Bátor Tintanyúl válasza:
Pontosan mit jelent, hogy "fekete ruhások voltak a közelében"?
Hány eset volt, hol, és kb. mi történt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!