Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Miért nem ismerik el a nagy...

Miért nem ismerik el a nagy hatalmak a világnak hogy vannak földönkívüliek?

Figyelt kérdés
És azt is hogy már itt vannak meg egyezség is van meg stb stb. Már ki tudja mióta. Miért kell titkolni? Annyira bírom amikor ismeretterjesztőn megy ilyen film földönkívüliekkel kapcsolatban. Amit ott elmondanak azt vagy 20 éve tudták meg.:D A vége mindig az vagy léteznek vagy nem:D De én nem vagyok hülye, még szép hogy léteznek mégpedig jó sok féle. Ilyen bolygó is van még, mint a miénk, nem is egy. Minek titkolni? Változna valami a társadalomban? Vagy mi történne? Esetleg a vallás összeomlása? Lehet ez az oka? Valószínűleg ennyire okos lények azt is tudják pontosan mi történik a halál után, akkor már valószínűleg a vezetőink is tudják, nem?

2020. aug. 11. 21:59
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Ez így van, az utóbbi 20-30 évben is nagyon sokat fejlődött a technológia hirtelen. Az se véletlen szerintem.
2020. aug. 14. 21:18
 12/14 anonim ***** válasza:

10-es vagyok

Csak gondolj bele ha mi itt tartunk, akkor egy olyan civilizáció hol tarthat ahol technikailag több ezer, vagy akár millió évvel vannak előttünk

2020. aug. 15. 12:03
 13/14 anonim ***** válasza:

Hát ezeket nem tudhatjuk, hogy valóban van-e egyezség, meg ilyenek. Tény, hogy máshol is van élet az univerzumban és nagy valószínűséggel próbálják is kisebb/nagyobb sikerrel felvenni velük a kapcsolatot, de ezt nem kötik az orrunkra. Nem véletlen azok foglalkoznak ezzel, akiknek kell, gondolom megvan a céljuk, hogy ha felvették a kapcsolatot, akkor miért és ha sikerrel is jártak, miért.

Mi még arról sem tudunk, hogy mi hogy kerültünk ide, miért vagyunk itt, mi a célunk, nemhogy a földönkívüli életformáról.

2020. aug. 16. 15:43
 14/14 anonim ***** válasza:
#13 Nem tény hogy van más bolygón is élet de egyébkánt jogos amit írsz. Ha valaha sikerül felvenni a kapcsolatot idegenekkel ahhoz fel kell készülni mivel ugye fontos az első benyomás. Ha mindenki tudná hogy lehet földönkívüliekkel kommunikálni a csak ártana a kapcsolatnak.
2020. aug. 16. 17:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!