Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Most fotoztam egy "égösort" a...

Most fotoztam egy "égösort" a hold felett. Valaki làtja? Ufo?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

#UFO #égösor az égen
2020. júl. 30. 23:01
1 2 3
 21/28 A kérdező kommentje:

Ez nagyon egyenes volt.

Egy pillanatra amugy volt körülötte 3 gyorsan elsuhano valami is de azok pillanatra. Mint amikor huzunk egy x-et(csak 3 csik). Keresztbe szelték. Nem sikerült azokat fotoznom sima fenycsiknak néztek ki, de nem fokuszalt rà a telom.

Meg ha müholdak is, nem haladtak semmerre

Mintha csak lebegnének es ennyu

2020. júl. 31. 07:39
 22/28 A kérdező kommentje:
Ma megint megnezem ott van e mèg
2020. júl. 31. 07:48
 23/28 anonim ***** válasza:
59%
Ez már megint a Starlink, elég sokan hiszik UFO-nak.
2020. júl. 31. 13:34
 24/28 A kérdező kommentje:
Hàt akkor csak mühold :(
2020. júl. 31. 14:06
 25/28 anonim ***** válasza:

Szerintem ha műhold lenne, mindig látni lehetne, bizonyos időben, mert azok nem össze vissza repkednek, hanem egy fix pályán.

És nem 1 helyben állnak, hanem mozognak.

2020. júl. 31. 15:45
 26/28 Hazerej_a_vihardémon ***** válasza:
78%

Nocsak, megint közeledik a Reptilián És Plejád Alakulat (R.É.P.A)? Bár úgy tudom a REptilián TEstvéri Közösség (RE.TE.K) egy ideje offolta a RÉPA-t.

Ez nem lehet a Marcona Orionbéli GYíkemberek Orbitális Repülő Osztaga (M.O.GY.O.R.O) sem ugyanis ahhoz kicsi.

Ezek szerint ez valami új, de mi a fene? Említette valaki, hogy ezek nácik. Holdnácik lehetnek vagy gujmánok? Logikus lenne ha egy hatalmas gujmán hajó szállna a Föld felé mivel csészealj alakú.

2020. júl. 31. 19:23
 27/28 anonim válasza:
51%
Ha ezek tényleg ufók, akkor valószínűleg pufók-ufók lehetnek mivel olyan dagályos fénykör rajzolódik ki körülöttük. Lehet, hogy fánk-ufók, mondjuk csokisfánk-ufók! Vagy funky-ufók és zene is szól miközben száguldanak, csak nem hallatszik el idáig... 😄🤪
2020. júl. 31. 21:30
 28/28 anonim ***** válasza:

koszos lencse karc, pókháló

ha szabad szemmel nem látható egy fénysor csak a telón akkor a teló kameráján lehet valami.

vagy ehhez hasonló

[link]

2020. aug. 2. 07:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!