Most fotoztam egy "égösort" a hold felett. Valaki làtja? Ufo?
Ez nagyon egyenes volt.
Egy pillanatra amugy volt körülötte 3 gyorsan elsuhano valami is de azok pillanatra. Mint amikor huzunk egy x-et(csak 3 csik). Keresztbe szelték. Nem sikerült azokat fotoznom sima fenycsiknak néztek ki, de nem fokuszalt rà a telom.
Meg ha müholdak is, nem haladtak semmerre
Mintha csak lebegnének es ennyu
Szerintem ha műhold lenne, mindig látni lehetne, bizonyos időben, mert azok nem össze vissza repkednek, hanem egy fix pályán.
És nem 1 helyben állnak, hanem mozognak.
Nocsak, megint közeledik a Reptilián És Plejád Alakulat (R.É.P.A)? Bár úgy tudom a REptilián TEstvéri Közösség (RE.TE.K) egy ideje offolta a RÉPA-t.
Ez nem lehet a Marcona Orionbéli GYíkemberek Orbitális Repülő Osztaga (M.O.GY.O.R.O) sem ugyanis ahhoz kicsi.
Ezek szerint ez valami új, de mi a fene? Említette valaki, hogy ezek nácik. Holdnácik lehetnek vagy gujmánok? Logikus lenne ha egy hatalmas gujmán hajó szállna a Föld felé mivel csészealj alakú.
koszos lencse karc, pókháló
ha szabad szemmel nem látható egy fénysor csak a telón akkor a teló kameráján lehet valami.
vagy ehhez hasonló
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!