A földönkívüliknek lehet ruhája?
Figyelt kérdés
Arról szólnak észlelések hogy van ruhájuk vagy nincs?2020. júl. 26. 15:37
1/7 anonim válasza:
Barmijuk lehet. Akar ruhajuk is, vagy a porusaikbol eloturemkedo meteres bundajuk vagy tollaik vagy energiapajzs is, amibe becsomagoljak magukat.
2/7 anonim válasza:
A civilizáltak biztosan hordanak valamilyen öltözéket.
Az észlelések, amik között lehet igaz és hamis is, arról szólnak, hogy vagy nagyon testhezálló ruha van rajtuk ami szinte nem is látszik, vagy valamilyen szakfander szerű védőruha.
3/7 A kérdező kommentje:
Akkor ruhásszekrényben tárolják? De kimossák vagy csak úgy bűzölög az izzadtságtól utánna meg ilyenek?
2020. júl. 26. 18:57
4/7 anonim válasza:
Testhezálló ruhájuk van, ami autómatikusan odasimul. Olyan mint a tanga
5/7 anonim válasza:
Persze, hogy mossák a ruhájukat. Hajdu keverőtárcsás mosógéppel. Azért járnak a földre, mert elrozsdásodott a mosógép háza és azt csak itt tudják pótolni. Az elrablások is azért vannak, mert hipnotizálják az elraboltakat és arra kényszerítik őket, hogy bádoglemezt vegyenek a mosógépükhöz. De olyan is van, aki a Hajdu centrifugához vetet alkatrészeket.
6/7 anonim válasza:
5: Mondasz valamit. Nekünk van egy régi keverőtárcsás mosógép elöl a kis házban, amit lomtárnak használunk. A múltkor vettem észre, hogy nincs benne a motor és nem emlékszem rá, hogy én vettem ki. Lehet, hogy ők voltak? Megálltak a csészealjjal a kis ház felett, lesugározták magukat, kiszerelték a motort, utána eltűntek vele?
7/7 anonim válasza:
#5 vagyok. Ez így igaz. Rá vannak valamiért nagyon cuppanva a keverőtárcsásra. A motor nagyon fontos alkatrésze az antigravitációs nukleáris részecskelassító atombontó elmemanipulátornak(ezzel hipnotizálnak). Vagy az is lehet, hogy csak egy körfűrészt akarnak csinálni belőle a téli széldeszka feldarabolásához. Vagy a motorja is tönkrement a Hajdujuknak és nincs pénzük újat venni. Ezekből mindent kinézek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!