Szia! Katonai támaszpont, ahol katonai eszközöket fejlesztenek és tesztelnek. Azért titokzatos, mert nyilván minden ami a hadviseléssel kapcsolatos, nem publikus. Szerintem még jól is jön a nekik ez az ufo mizéria, mert azzal elterelik az emberek figyelmét. Annak ellenére, hogy szerintem léteznek földönkívüli értelmes lények, ott nem ez a helyzet.
2010. aug. 3. 08:29
12/40 anonim válasza:
Igen, de azért feltételezik, hogy ott ufo nauták vannak, mert a legtöbb vadászrepülőjükhöz idegen technológia van benne, amit ember egymaga nem lenne képes létrehozni.
2010. aug. 3. 12:58
13/40 anonim válasza:
"amit ember egymaga nem lenne képes létrehozni."
A drágalátos "UFÓ"-idat a nácik találták fel a 30-as években, kísérleti szuborbitális félig-űrrepülőgépnek, csak az amcsik a háború után ellopták a terveket és így születtek az 50-es évek Ufói, amiből a 60-as évek végére kész lett az SR-71-es lopakodó, szárny formával, mivel a csészealjformájú, hát, nem a legjobban repült.
Ugyanez az első űrrakétával is.
A nácik találták fel a V2-es rakétát. 1947-ben az amcsik elkezdték vizsgálni, és egy kis tuningolással fel tudták lőni az űrbe, még egy fényképezőgépet is tettek rá, és fel tudott menni kb. 80km magasságba és elfotózta a Föld görbületét.
2010. aug. 3. 13:09
14/40 anonim válasza:
Na most erre azt mondanám, hogy minden új technológiát a hadsereg kap meg. És biztos lehetsz benne, hogy sokkal feljettebb berendezések vannak, mint amit odaadnak a népnek. Az internet, a mobiltelefon, műholdak, eredetileg a fegyveres erőknek készültek. Ma meg már mindennapos nekünk. Hallottam én is, hogy a lézert, meg a kevlárt, stb... egy idegen űrhajóban találták. Meg a XX. században hatalmasat robbant az informatika, de azért szerintem vannak egyszerűbb magyarázatok is.
2010. aug. 3. 13:10
15/40 anonim válasza:
Aztán a ruszkik és tuningolták a V2-est, és 1957-re kész lett az R1-es, amivel felőtték a világ első műholdját, a szputnyikot.
2010. aug. 3. 13:10
16/40 anonim válasza:
KEDVESEIM!
ITT MINDENKI MÁST MOND, TÉHÁT TÁMASZKODJUNK A TÉNYEKRE!Tényforrás lehet pl. a google térkép!egy egész napot töltöttem a következőkkel: Reggel, amikor felébredtem eszembe jutott az 51-es körzet és a google térkép!Beírtam a google térkép keresőjébe hogy: area 51, majd ráközelítettem, és egész nap azt nézegettem!Nem nagyon találtam furcsa dolgokat kivéve eggyet, ami nagyon durva!Egy hangár szerű épület elött egy 60m-es fémdarab feküdt!NÉZZÉTEK MEG! : [link]
2010. aug. 3. 20:08
17/40 anonim válasza:
emberek! Ha ennyire érdekel, legalább 1etlen csillagász vagy asztrobiológus vagy világegyetem témás dokut is megnézhetnétek, hány s hány bolgyót fedeztek fel eddig és milyen körülmények vannak azokon a bolygókon. Ha lenne intelligens alien, akkor legalább 1 föld szerű bolygónak is kellene lennie, de arra még nincs meg a technika. Majd 2020-ra talán. Szval előbb járj utána jobban és akkor tegyél fel ilyen hülye kérdéseket.
2010. aug. 3. 23:52
18/40 M@x válasza:
Kedves utolsó!
És honnan tudod hogy az űrlényeknek kell oxygen meg víz? Ők is alkalmazkodhattak mint az ember!
Hm?
2010. aug. 4. 08:15
19/40 BlackSword válasza:
tegnap 20:08!
Kedveském! A google térkép nem lehet tényforrás... És miért? Mert az ia katonai műholodakról jön... az pedig az övék... Tehát éppen oda is bevághatnak valamit, hogy port hintsenek a szemedbe... Könnyű lenne a kémkedés, ha egy mindenki által használható helyen lehetne látni egy titkos amerikai katonai K+F bázist... Eléggé logikátlan... Ennyire nem könnyítik meg azért az ellenség dolgát...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!