Pleja CM könyveit megéri megvenni, jó könyvek?
Attól függ, mennyit ér meg neked egy ilyen ezotériás, sznoboskodó tucatkönyv. Ha számodra szórakozást nyújt, a te szempontodból megéri megvenni.
Én a magam részéről egy lyukas garast nem áldoznék rá, Dunát lehetne rekeszteni az ilyen könyvekkel.
Egy tartalomjegyzék kéne, és akkor már okosabbak lennénk. Csak azt sajnos nem láthatunk róluk.
Kettes-hármas, ezt azért írjátok róla, mert materialisták vagytok?
Ha igen, akkor gondolom nektek minden ilyen ember hibbant. De akkor minek vagytok itt?
Ha viszont nem vagytok azok, nem vagytok materialisták, akkor mi az, ami miatt ezt írjátok róla?
"Egy tartalomjegyzék kéne, és akkor már okosabbak lennénk. Csak azt sajnos nem láthatunk róluk."
Google a barátod.
Már néztem google-ban, de úgy látom, hogy csak nála lehet kapni. Ő meg nem tett róla közzé részletes ismertetőt. Emiatt tartom jónak azokat az oldalakat, ahol bele is lehet olvasni egy könyvbe, vagy minimum a tartalom megvan. Ez szerintem ugyanúgy érdeke az eladóknak is, mint a lehetséges vevőknek, érdeklődőknek, mert akkor nagyobb eséllyel fog megvenni valaki egy könyvet, hogyha előre látja, hogy mi van benne.
Viszont az ő könyvei sajnos úgy látom, nem jelentek meg könyvrendelő oldalakon, ahogyan írtam, csak nála lehet kapni. Most jelent meg az új könyve. Még tavaly írtam neki egy e-mailt, hogy nem tudna-e részletes információt adni a könyveiről, de a válaszában csak olyan dolgokat írt, amitől nem lettem okosabb, mert amiket írt, már előtte is sejtettem. Tehát emiatt most én is ott állok, ahol a kérdező. Legalább egy pár oldalt közzétehetne vagy a tartalmukat.
"Legalább egy pár oldalt közzétehetne vagy a tartalmukat."
Akkor hamar leesne még a hozzátok hasonló hiszékeny embereknek is, hogy mekkora "értéke" is van valójában az ilyen könyveknek, és akkor ki venné meg? ...
8: Nekünk megérkezett, 1-szer rendeltünk csak.
Én úgy látom, ez egy fénymásolóban nyomtatott és beköttetett füzetke.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!