Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Megvan az az Esztergom-vidéki...

Megvan az az Esztergom-vidéki bácsi, aki azt vallja, hogy a magyarok a Sirius naprendszeréből származnak, és mindenki előtt már felfedezték a világot?

Figyelt kérdés
A nílus pl azért nílus, emrt egyedes, mint a nyíl. Ausztráliában piramist építettünk, és a kínai kanji alapja a rovásírás.

2020. máj. 26. 18:09
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
82%
Tipikus. Bizonytékot kérünk az állításodra te pedig egyből jössz a megszokott szöveggel hogy "á hagyjuk úgy sem hiszed el" meg "nem magyarázom el nézz utána". Tudod hogy ezzel csak azt támasztod alá hogy semmi semmire sincs bizonyíték ugye?
2020. máj. 26. 23:16
 12/15 A kérdező kommentje:
Kedves 9. hozzászóló. Amennyiben tudsz, nyugodtan linkelj be mindegyik témáról cikket, hogy utánna tudjunk olvasni. Kíváncsi természet vagyok, a bibliát, is éppúgy elolvastam, mint a világegyetem dióhéjban c. könyvet.
2020. máj. 27. 08:45
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Az Univerzumot is mi MAGYAROK hoztunk létre.Ne viccel
2020. jún. 5. 00:05
 14/15 A kérdező kommentje:
Éljen a heteroszexuális római katolikus fehér nagycsaládos dolgozó magyar faj.
2020. jún. 5. 00:08
 15/15 anonim válasza:
100%
A kedvencem, hogy általában azok ekkora megszállott nagymagyarok, akik még az egyelőre és egyenlőre különbségét sem ismerik, de azért vallják, hogy a világegyetemet a magyarok teremtették..
2021. jan. 7. 12:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!