Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Van rá esély hogy az elkővetke...

Van rá esély hogy az elkővetkezendő 20-30 évben kapcsolatba ténylegesen kapcsolatba lépünk idegen fajokkal?

Figyelt kérdés

Nem tudom hogy ki hogy van vele de én mindennél jobban várom a napot amikor hivatalossá teszik hogy léteznek idegen civilizációk és kapcsolatba lehetünk velük. Itt vagyok 30 éves és már kisgyerek korom óta érdekeltek az idegenek és minél inkább telik az idő egyre jobban félek attól hogy nem fogom megérni azt a percet. Én mindennél jobban hiszek a létezésűkben és még abban is hogy évezredek óta vizsgálnak minket

Meglepődni nem lepődnék meg csak úgymond fellélegeznék mintha egy hatalmas kő hullana le rólam. Mit gondoltok?

Van esély rá vagy puszta gyermeki ábránd?

Habár nem a ti véleményetek fogja meghatározni hogy miben hidjek meg hülyének is lehet nézzni de nekem ez a legfőbb vágyam és ha kiderülne tényleg boldogan halnék meg

2020. ápr. 20. 21:00
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
51%

Kérdező nyugodt lehetsz, régebb óta itt vannak mint mi, viszont attól tartok, hogy hivatalosan ezt egyhamar nem fogják bejelenteni.

Attól, hogy a Snowden nem talált ott semmit, az még nem jelent semmit szerintem.

2020. ápr. 22. 00:44
 12/12 anonim ***** válasza:
Gyakorlatilag, nem valószínű. A galaxisunk folyamatosan tágul. Gyorsabban mint a fénysebesség, ha jól tudom. Tehát ahhoz, hogy más naprendszerbe utazzunk ahhoz gyorsabbnak kell lenni a fénynél. Ha a mi naprendszerünkben vagy közeli naprendszerben nincs élet, akkor egy darabig nem is fogunk látni. Talán akkor, ha 2 galaxis keresztezi egymást a tágulásban vagy megfordul a folyamat és minden elindul visszafelé. Vagy ha létezik olyan mint féreglyukon való utazás, akkor elképzelhető.
2020. ápr. 29. 08:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!