Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Tényleg űrlenyek voltak?

Tényleg űrlenyek voltak?

Figyelt kérdés

Sok ufo észlelésről tudunk de a legtöbb csak szenzáció hajhász kamu. De voltak érdekes esetek mint a Roswelli és a Kecksburgi.

A Kecksburginál egy 3 méter átmérőjű fém szerkezetet ami állítólag egy űrlény hajója.

De akkor léteznek űrlények? Vagy akkor miért vannak ilyen esetek?

2020. ápr. 6. 19:36
 1/9 anonim ***** válasza:
0%
Igen hogyne... az lehetséges hogy felderítőrepülést végeztek de hogy folyton itt járjálnak az már túlzás. Aki meg beszél ilyenekről annak ajánlom az alucsákót.
2020. ápr. 6. 23:11
 2/9 anonim ***** válasza:
0%

Ha jártak volna itt űrlények arról biztosan tudnánk. Azért elmosódott meg halvány minden felvétel/kép ezekről mert kamu. A mai világban ha valami idegen bekerülne a légkörbe arról 100% hogy tudnánk a modern technológiák miatt.

Nem azt mondom hogy nem léteznek űrlények mert ha a világűr tényleg végtelen akkor szerintem szinte biztos van máshol is élet, de az tény hogy a földön nem jártak még

2020. ápr. 7. 00:50
 3/9 anonim ***** válasza:
25%
Rengeteg ilyen lény létezik, és ezeknek egy része korábban itt volt már, mint az ember. Másrészt viszont a járművek egy része itt készült a Földön, titkos fejlesztés eredményeként, és ez utóbbiak vezetője is ember.
2020. ápr. 7. 01:38
 4/9 907 ***** válasza:
100%

Kedves kérdező, léteznek földönkívüliek.

Sajnos valóban sok a hamisított UFO videó, fénykép vagy esetleg betudható tévedésnek is, azaz nem szándékos megtévesztésnek. Ezek miatt nehéz kiszűrni a valódi észleléseket, de nem lehetetlen. A Roswelli incidens már 73 éve történt és a mai napig titkosak róla a lényeges adatok. Az esetről jópár elmélet látott napvilágot, az ott észlelt idegenekről is, egyesek szerint egy lezuhant ballon maradványait találták meg, de volt aki állította hogy az egész eset megrendezett volt, beprogramozott bábukkal. Véleményem szerint ez egy valós, megtörtént dolog, túl sok a kérdőjel hogy mégis kinek érte volna meg akkoriban ezt megrendezni, főleg hogy a mai modern technológia nélkül mennyi munka lett volna benne? :) Arról nem is beszélve, hogy a mai napig találni lehet a helyszínen csészealjra utaló fémdarabokat, maradványokat.

2020. ápr. 7. 03:02
 5/9 anonim ***** válasza:

Így van, és láttak annak idején furcsa írásjeleket is a szerkezet maradványain. De az már számomra is furcsa, hogy mitől zuhanhat le egy ilyen eszköz, még ha anyahajóból is érkezett, tehát nem ezek szoktak haladni az űrben. Állítólag vihar volt, és az űrben ugye, nem szokott villámlani. Nyilván ők sem tökéletesek.

Tehát ha már szóba került Roswell, szerintem is idegenek voltak, csak sajnos nagyon ügyesen elhazudták meg elhomályosították a történetet. Arról nem is beszélve, hogy más ufo-lezuhanások is történtek.

2020. ápr. 7. 09:19
 6/9 anonim ***** válasza:
39%
Pont ezért nem mondható ki hogy léteznek mert nincs bizonyíték. Mindegyikőtök úgy válaszolt hogy "szerintem ez meg ez volt". De ez eddig csak vélemény, nem pedig tény. Ne értsetek félre én hiszek abban hogy valahol létezik élet a földön kívül is de még nincs bizonyítva, ezért eddig ez csak feltételezés.
2020. ápr. 7. 15:21
 7/9 anonim ***** válasza:
42%

Jól látod "állítólag" - se pro, se kontra nincs cáfolhatatlan bizonyíték, csak konteók találgatás, amibe mindkét tábor azt hisz, gondol bele amit saját maga gondol.

Csak úgy elgondolkoztatásképpen... már a mostani katonai kémműholdak olyan fejlettek (pedig technikailag még igen messze járunk arról, hogy csillagok között utazgassunk) hogy bármit meg lehet figyelni velük az űrből mindenféle felszínre ereszkedés nélkül. Ami meg orbitális pályáról "lezuhan" az szétég a légkörben és/vagy centisnél kisebb darabokra törik becsapódáskor (nagy valószínűséggel amúgy is az óceánba zuhanna).

Ha te űrlény lennél, akkor olyan helyen szállnál le ahol mindenféle humán szerkezetek repkednek, tele van radarjellel, potenciális észlelőkkel vagy inkább pl. Afrikában, vagy valamelyik konfliktuszónában ahol az se nagyon tűnik szinte senkinek, hogy százezreket mészárolnak le. Ruandában a polgárháború idején egy piramist letehettél volna az sem érte volna el az ingerküszöböt amikor százezer számra mészárolták egymást machétákkal, baltákkal.

2020. ápr. 7. 23:00
 8/9 anonim ***** válasza:
0%

Azzal egyetértek, hogy aki azt állítja hogy nincsenek földönkívüliek, annak sincs igaza. Mert ezt sem tudhatjuk, nem látjuk be az egész világűrt.

És jogos ha űrlény lennék én is olyan helyre szállnék ahol nincs radar, fejlett technológia stb.

De tegyük fel egy földön kívüli ide tartana a földre: neki fogalma sincs hogy milyen technológiáink vannak, azt meg pláne nem hogy milyen földrészen milyen technológia van jelen. Maximum sejétse lehet ha esetleg nekik is van hasonló technológiájuk és felismerik a hasonló gépeket (pl műholdak). De ez már nagyon nagy feltételezés a kisebb feltételezésen belül.

Tehát annak az esélye hogy egy földön kívüli ide látogat és tudja milyen technológiánk van és úgy elkerüli mérnöki pontossággal hogy a világon senki ne vegye észre... hát 0-val határos

2020. ápr. 8. 00:06
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

Én még régen olvastam az ujsagban és "szórol szora" megjegyeztem

"Szept 14én Kanadában a vaksötétben egy fehér vakító fényes pontra lettek figyelmesek az emberek,egyre fényesebb lett majd lezuhant,mindenki azt hitte meteorit de akkor egy óriásit villant és eltűnt..."

2020. nov. 9. 18:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!