Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Igaz az hogy a piramisokat...

Igaz az hogy a piramisokat földönkívüliek építették (jöhet érv meg ellenérv is)?

Figyelt kérdés
Szerintem nem igaz mert nem egyből szép megmunkálású jó piramisokkal kezdtek hanem pl lépcsős piramissal és ezt fejlesztették tovább.

2020. márc. 19. 13:12
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
72%

"valami bizonyíték is kellene. Pl másvilágbéli szerszám"

Éppen ez a bizonyíték, hogy nem emberek csinálták, hiszen az ember ősidők óta elhagy ezt-azt ott, ahol dolgozik. Ha tehát nincs a munkaterületen elhagyott szerszám, akkor az nem is emberek munkaterülete volt.

2020. márc. 21. 07:45
 12/21 anonim ***** válasza:
15%

#10 Miket találtak ott, mire gondolsz?

Az eddigiekből kiindulva szintén azt tudom mondani, hogy valószínűleg a sokkal később ott élt fáraók és egyiptomi nép, egyiptomi civilizáció nyomait találták meg. Minél fejlettebb egy civilizáció, akár földi akár nem, annál kevesebb technikai eszközre van szüksége, mert annál több mágikusnak nevezett dolgot tud végrehajtani az anyag befolyásolásával.

2020. márc. 21. 10:50
 13/21 anonim ***** válasza:
71%

lehet vegyesen éltek emberek + ürlények az elképzelhetö,nem?

907 kérem válaszol a privátomra ha van ideje? irtam

2020. márc. 21. 12:05
 14/21 anonim ***** válasza:
30%
A hivatalosan elismert időszak előtt szinte biztos, hogy együtt éltek földönkívüliek, illetve magas szintű, korábbi civilizációból származó emberek az átlagos emberekkel. De ez még később sem kizárt, a hivatalos időszakban.
2020. márc. 21. 13:09
 15/21 A kérdező kommentje:
Nemár srácok tényleg nem földönkívüliek voltak... Meg akkor minek mentek el innen ha valóban ott is lettek volna? Tök könnyű piramist építeni ha már tudod az alapokat én is építettem játékkockákból kiskoromban.
2020. márc. 21. 15:46
 16/21 A kérdező kommentje:
#11 amúgy jót nevettem ezen :D hát de semmijjen flex korong meg fúrószár meg csiszolópapír nincs ott tutti hogy bem evilági cucc vótt.
2020. márc. 21. 17:37
 17/21 A kérdező kommentje:
Amúgy találtak szerszámokat csak ilyen nagyon gagyi teszkós minőségűeket mint pl réz véső. A metabó meg a bóss a jó
2020. márc. 21. 17:38
 18/21 anonim ***** válasza:
20%
Komplett egyértelmű hogy ők építették
2020. márc. 21. 23:56
 19/21 anonim ***** válasza:
42%

Voltak piramisépítő kultúrák, ők a maitól eltérő képességekkel rendelkeztek, legalábbis egy részük. Ők a Föld sok részén piramisokat építettek nem mai módszerekkel. Hogy volt-e köztük földönkívüli, azt nem tudom megmondani.

De már leírtam az okot, hogy miért nem találtak szerszámokat. Hogy hová mentek, nyilván meghaltak, mint bárki más. Ugyanígy megkérdezhetnénk sok más igen régi embert, hogy hová tűntek. Ha esetleg voltak köztük földönkívüliek, ők meg nyilván hazamentek, vagy elrejtőztek valahová. De ne felejtsd el, hogy mi most sok ezer éves dolgokról beszélünk, és azóta ráadásul nagy katasztrófák is voltak.

De nem kell mindezt elhinni, mindenki abban hisz, amiben akar, én csak a saját véleményemet írtam le.

2020. márc. 22. 09:34
 20/21 anonim válasza:
60%
Nem unalmas még?
2020. márc. 26. 07:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!