Álcázott ufót/űrvadászgépet láttak kínában? (többi lent)
Egy közismert ufológus szerin egy láthatatlan tie vadászgép tört ki a felhők közül,ezért lehetett rövid ideig látni.
Link: [link]
A facebookn is elterjedt hamar a kép a furcsa felhő-ufóról,ezen tanakodik-veszekszik mindenki hogy mi lehet.
És pont a vírussúlytotta kína fölött észlelték a jelenséget.
Szerintetek mi lehet,felhő vagy tie vadász/ufo?
Aztán a star wars miért ne lehetne egy amerikai információ szivárogtatás eredménye?
Most is szerinted egy filmbeli repülő,de ha nem lett volna a film nem tudnál mit mondani.érted?
Az a képen inkább egy tie vanguard felderítővadász,ami illik is a helyzethez,mivel álcázva repült egy város fölött.
Sejtésem szerint adatokat szerzett a vírus terjedéséről/mivoltárol a titkos mobil illetve internet komunikáción keresztül.
Link: [link]
Aki közétette az nem ért a star wars gépekhez mert egy tie advenced x1(vader gépe) vadász képét rakat oda hibásan.
Ez most komoly? :DDD
Mi gyerekként versenyt csináltunk abból, hogy ki talál több csillagromboló, meg TIE vadász, meg X-szárnyú alakú felhőt és ezen szórakoztunk, ha nem volt jobb dolgunk, ezek meg belemagyarázzák, hogy igazi TIE fighterek jönnek xD Agyrém
Kérdező, valóban nem kizárt, hogy vannak az űrben, tiehez hasonló gépek. Én nem vagyok star wars guru, de ezek a gépek nem igen álcázták magukat....főleg jukas felhőnek...
szerintem hülyének nézed az idegeneket is. A mellette levő felhő ideálisabb rejtek, s ha álcázza magát szerinted pont a külalakot felejtené el...
az egy felhő, aminek tie vadász alakja van...
'legyen meg, a te akaratod'
nézd, én többet nem erősködök, hogy mi van a fotón...
gondolom vehetjük ténynek az idegen fajok létezését a világegyetemben. Ha ez tény akkor nézzük meg, hogy hogy működik a földön fizikailag a felhő. Ráragad az utasszállító repülőre mikor kilép a fellegekből vagy sem? Én nem tudom, de erősen kétlem, hogy így lenne...
Ha meg felhőnek akarta álcázni magát akkor rendesen benézték a fejlettebb fajok tudósai ezt a fejlesztést...vagy a legénységgel van a gond
https://www.youtube.com/watch?v=cxRW4-DriOU
fura alaku felhők:
Ahol a Nap rámosolyog, Hollywoodra
Az UFO amire gondolsz az nem Star Wars és egyáltalán nem ilyen.)
Persze tudnának ilyen formációt is de minek. Általában egyen-ketten jönnek, lekukkantanak és már mennek is tovább mint mi szoktunk a szavannán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!