Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Hogyan tudnám magamat vonzóbb...

Hogyan tudnám magamat vonzóbb célponttá tenni egy elrablásra (természetesen itt földönkívüli elrablásról beszélek)?

Figyelt kérdés

Egy másik kérdés alatt tudomásomra került, hogy léteznek olyan csápos idegenek akiknek a csápjainak a végén női nemzőszervek vannak. Én még nem vagyok erről teljesen meggyőződve, ezért akarok elébe menni a dolognak.

Szóval, esetleg vannak tapasztaltak itt ebben a témában? Ti hogyan csalogattátok magatokhoz először a földönkívülieket? Lehetséges, hogy a nemiszervem mérete hátráltató tényező? Segít ha esténként kígyóuborkát celluxozok a megfelelő helyre?

2020. jan. 7. 16:14
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
"Szerintem tėged nem ember hordott ki!
2020. jan. 17. 16:45
 12/12 anonim ***** válasza:
100%

Ha mindenkėppen szeretnėd magad elraboltatni állj ki a blahalujzatėrre ,borat fecskegatyában citromsárga miniszoknyába kėkre festett golyókkal ,jönnek 10perc mulva a Kalánykás Nikolajkáėk ės elvisznek Tazmán Bėlabácsihoz Koncsításat játszani.

Ott lesz neked csápolás meg uborkázás...

2020. jan. 17. 16:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!