A szíriusz vagy a alfa centauri a magyarok őshazája?
Érdekes módon egyik linket sem nyitja meg.
De van egy sejtésem hogy egy random noname oldalt szeretnél mutatni ahol nem hiteles forrásokból származó dolgok vannak photoshoppolt képekkel
Na akkor tömören:
Szirába van egy arpad nevű település amit magyarok építettek.
Szíriai=szíriusz
Arpad=árpád
Az előző világ lakosága (a kígyó emberek) nagy része kihalt vagy a föld alá menekült egy háborúban,a sziriuszról a magyarok idejöttek,elfoglalták lemuriát.
Lemuria elsülyedt a visszatért kígyók miatt,a túlélő magyarok pedig szíriába,tibetbe,oroszországba menekültek az árjákal együtt akik atlantiszról menekültek.
Ezután a többi ember a majombol tovább fejlődött de a magyarok és a németek ekkor már a világ nagy részét uralták,ezután történt valami ami miatt a magyarok és a németek ilyen kevesen maradtak és ide jöttek európában.
Kígyó emberek meg tudom is én te jó isten. Ennyire buta nem lehet valaki már ne is haragudj. Komolyan ez a bizonyítékod hogy van szíriában egy arpad nevű hely és az majdnem ugyan az mint az árpád? Tudod nagyon sok nyelv van a világon és vannak szavak amit több nyelv is használt valaminek a megnevezésére. Vegyük példának azt a szót hogy part. A magyarok ezt egy folyó/tó,tenger stb. szélének a megnevezésére használják, az angoloknál pedig azt jelenti hogy "rész". És ez csak egy példa a sok ezerből.
A másik meg mutass nekem bizonyítékot ezekre a kígyó emberekre. Találtak már valaha kígyóember ősleletet vagy bármilyen bizonyítékot a létezésükre mert én tudtommal nem.
Még egy dolog hogy szerinted hogy lehet az hogy a magyarok voltak az első emberek és mégis alig van belőlünk és pici országban élünk? Ha mi lettünk volna az elsők (főleg úgy hogy állítosod szerint a többi nép még akkor majom volt) akkor nem gondolod hogy jobban elszaporodtunk volna mintsem hogy egy pici országban éljünk? Ha a többi nép majmokból állt akkor még akkor hogy sikerült nekik ilyen nagy területeket elfoglalni mikor nekünk nem sikerült mint ember? Könyörgöm használd már az agyad ez szín tiszta logika
Nem voltam ott,de a keresztények szerint a dinoszauruszok csontjait meg lucifer relyti a föld alá.
Az hogy kígyó emberek léteznek/tek pedig sok legenda,népmese tudja magyar,maja,inka,római,és mivelhogy nem szaladgálnak köztünk valszeg kihaltak.
A magyar és az árja fajt megtizedelte valami,pl napvihar,földrengés,meteor.
A technika pedig atlantiszal elsülyedt,képzeld el most is egy globális,súlyos természeti katasztrófa után nem nagyon lenne ugyanolyan civilizáció mint volt.
A majmok azaz emberek pedig a magyarok lebutulása után fejlődtek ki ezért mi már csak kicsivel vagyunk különbözőek a majom emberektől.
A nyomok pedig egy atomháború vagy egyéb katasztrófák után eltűnne hamar,de találtak már milió éves kalapácsot is csak nem verik nagy dobra.
A logika még néha bukik.
Hát Persze a sufniba relytegetek egy kígyóembert.
Néz utána a neten,írd be arpad szíriai,reptilian,szíriusz és csokatörtént megvan a bizonyíték.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!