Ez egy gyíkemberek?
Figyelt kérdés
A kezét kell nézni amivel megfogja a labdát. Ha nem kamu akkor mi? Erre mit léptek szkeptikuskák?
2019. okt. 3. 10:17
1/16 anonim válasza:
miért,mi van a kezével? mire gondolsz? nem vágom,hogy ezen a felvételen mi a gáz. Mit kellene látni,mi van a kezével?
2/16 A kérdező kommentje:
Jól megnézted? A tenyere meg ujjai megnőnek amikor elkapja a labdát.
2019. okt. 3. 12:17
3/16 anonim válasza:
Reptoid beszivárgó.jön a világvége.
4/16 anonim válasza:
Hát ez kész :) a sportos reptoid xD
5/16 anonim válasza:
A reptoid is csak ember.vagy mi.
6/16 anonim válasza:
Ranezesre a labda vegiggurul a csuklojan a konyoke fele es ezert tunik ugy hogy megnonek az ujjai. Szerintem anatomiailag rendben van.nem a tenyereben van a labda hanem kb a csuklojan. Kesobb latszik is ez. Nem valoszinu hogy reptilian lenne.
7/16 A kérdező kommentje:
Úgy tűnik, mintha... De akkor mit ordibálnam a videón?
2019. okt. 3. 14:18
8/16 anonim válasza:
Hát szerintem is ez egy repitilián, de szerintem a szkeptikusokat azzal sem győznéd meg, ha odaállítanál eléjük egy élő példányt! :)
9/16 anonim válasza:
Ez egy gyíkember, vagy ezek gyíkemberek... 😂
10/16 anonim válasza:
Csak úgy tűnik. Kamerás vagyok. Sok hasonló van. Beállításfüggő is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!