Ez mi lehetett? Valami fizikai dolog okozhatta?
Én néha ilyen dübögés-csattanás-ütés szerű hangokat hallok a tetőről, főleg este. Nem képzelgés, tisztán hallható, fel is tudnám venni. A legfélelmetesebb az, hogy az emeleten lakok és nincs felettem senki, padlás se. Fogalmam sincs, mi lehet. A szomszédom galambjai? Este 12kor esőben? Valaki van a tetőn? Akkor már bejött volna :D Nem hiszek a szellemekben, ha vannak akkor meg hagyjanak engem békén.
A kérdésre válaszolva: a nevetés szinte biztos, hogy vicces kedvű fiataloktól származik, akik lementek megnézni, mi van ott. A hang...érdemes lenne megkérdezni egy vízvezeték szerelőt, vagy hasonló szakértőt, hogy mi lehetett a csőben. Ilyenkor érdemes körbehallgatózni. Nekem nemrég fél füllel kellett eltöltenem 3 napot, és igen nehéz megállapítani, honnan jön a zaj, pl a csöpögő csapra azt hittem, valaki az utcán járkál, de mire 'körbe radaroztam' sikerült bemérnem a hangot :D
szerintem a fő kérdés aaaaz
hogy most a ház félig van felépítve, vagy félig van leépítve....hmmmm....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!