Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Hisztek a tündérekben?

Hisztek a tündérekben?

Figyelt kérdés
2010. júl. 8. 12:24
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
0%

tegnap beszéltem a húsvéti nyúllal ő aztmondta nem léteznek csak a mesékben...

de a biztonság kedvéért a coopidot is megkérdeztem ős is ugyanazt válaszolta...

2010. júl. 14. 17:29
 22/26 anonim ***** válasza:

Rengeteg Tündért ismerek magam körül! Van olyan is, aki nyíltan vállalja, hogy az! Úgy is hívják! :) (Tünde)

egy jellegzetes ismertető jelük van! a barátaid ők! No nem azok, akik csak hébe-hóba hívnak fel, csak olyankor, amikor akarnak tőled valamit, hanem azok, akikre mindig, minden helyzetben számíthatsz! Még éjszaka is morgás nélkül veszik fel a telefont. Na ŐK igazi tündérek! Tehát, válaszolva a kérdésedre: Igen! Én hiszek bennük!

2010. júl. 14. 20:52
 23/26 anonim válasza:

Hát velem elég furcsa dolgok történtek, gyhogy már nem tudom mit higgyjek :D

Nem tudom, hogy puszta véletlenek sorozata vagy valami más volt,de kb. 12-13 éves nagyon tetszett egy fiú és mindenféle "boszorkányságot" is kipróbáltam csak hogy összejöjjön. Egyszercsak azt vettem észre, hogy amikor például mentem valahová mindig azt mondogattam, hogy "bárcsak találkoznék vele". És az a sokkoló, hogy mindig bejött. :) Azután kipróbáltam más dolgokban és akkor is bejött (tanulás, zsebpénz, stb.) Aztán úgy pár hónap után egyszercsak abba maradt. Fogalmamsincs mitörtént.

2010. júl. 15. 15:41
 24/26 anonim ***** válasza:
12%
én betettem a faszom a párna alá és a fasztündér leszopta
2010. júl. 18. 23:36
 25/26 eee1899 válasza:
nem
2010. okt. 31. 16:00
 26/26 anonim ***** válasza:
Én hiszek bennük. Simán lehet, hogy az erdő mélyén ott lapulnak :)
2014. nov. 29. 19:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!