Szerintetek léteznek szellemek?
Én nyitott vagyok a témára, de addig nem vagyok hajlandó elhinni, amíg a saját szememmel nem látom, hogy ott van. Nekem ne padlót recsegtessen, meg hideget okozzon, hanem jelenjen meg :D
Para dolgok történtek velem is, rengeteg, igazából én ezeket mindig örömmel fogadom, elkezdem kutatni az okát, és eddig 80 százalékban találtam magyarázatot.
A maradék húsz meg- hát, amíg nem jelenik meg az okozója, addig remélem, hogy nem szellemi tevékenység :D
A macskák mindenféle pici bogarakat is megláthatnak, akár porszemeket is, nem valószínű, hogy szellemeket figyelt.
Velem történt néhány paranormális jelenség, amit nem tudok megmagyarázni, leírom, de ettől még nem hiszem, hogy vannak szellemek, csak nem tudom megmagyarázni mi történt.
1. Az osztálytársaimmal szellemidézőset játszottunk egy kiránduláson. Egy papírt tettünk egy könyvre, amit az ölünkbe fogtunk és ceruzát a kezünkbe, feltettünk kérdéseket és vártunk, hátha elindul a kezünkben a ceruza... persze szórakoztunk, mozgattuk viccből a könyvet, hogy megijesszük egymást. Aztán történt valami. Egy osztálytársam feltett egy kérdést, amire senki nem tudta a választ: mi lett az iskola egyik tanárával, akivel mi nem találkoztunk, de tudtuk, hogy valaha ott tanított. Az én kezemben volt a ceruza, és olyan érzés volt, mintha valaki megfogta volna a kezemet. Azt hittem fel fogok sikítani, de mindenki nevetett, az hitték csak szórakozok. És leírtam egy szót a papírra, úgy, hogy vezette a kezemet ez a fura érzés... a szó azt volt, hogy: meghalt. Még mindig mindenki röhögött, hiába mondtam, hogy nem szórakozok.
Egy másik kérdést is felttek: na miben halt meg, akkor?
Újra éreztem, hogy megfogja a kezemet valami hideg és ez a szó lett a papíron: "rák". (ja, és nem az én kézírásom volt!)
Később megkérdeztük az osztályfőnököt, hogy ismerte-e azt a tanárt, akiről a kérdéseket tettük fel és elszomorodott. Ismerte, azt mondta, hogy meghalt, rákban. Sokan ezek után sem hitték el nekem, hogy nem szórakoztam, azt mondták, hogy biztos tudtam mi történt a tanárral, csak be akartam őket ijeszteni.
2. Nem sokkal ez után az eset után néhány barátnőmet áthívtam hozzánk, mert nem votlak otthon a szüleim és üvegeztünk, beszélgettünk. És akkor magától becsukódott majd kinyílt a szobám ajtaja, nagyon megijedtünk először, aztán meg elkezdtünk röhögni: biztos a huzat, de dilisek vagyunk. Aztán lépteket hallottunk, járkálást. Akkor már nagyon berezeltünk és leszaladtunk a pincébe "biztos betörő". Egy darabig hallottuk a lépteket, aztán elhaltak. Amikor visszamentünk a lakásba ment a tévé és a számítógép, pedig sosem kapcsoltuk be és minden ajtó nyitva volt. 3 barátnőmből 2 megsértődött és azt mondta, hogy biztos csak rájuk akartam ijeszteni. Én meg azt, hogy ők voltak :D De később belegondolva, hogy a csudába tudták volna a pincéből bekapcsolni a számítógépet vagy kinyitni az ajtókat? Ha meg tényleg etörő volt, miért nem vitt el semmit? De mind1, lehet csak amiatt gondoltam ezt bele egy valós betörésbe, mert nem sokkal előtte történt ez a halott tanáros dolog, amitől teljesen be voltam ijedve. :D
3. Amikor papám meghalt, a keresztapumék házában történtek dolgok. Ők mesélték. Addig sosem hittek a szellemekben, főleg nem keresztapum. Azt mondta, hogy kihúzódott magától egy fiók amiben volt valami irat, amit keresett régóta. És utána még pár napig esténként csörögtek a kilincsek és a lámpaburák. Én nem hittem nekik, aztán 1x átmentem hozzájuk este, tvztünk, beszélgettünk, és akkor magától megcsörrentek a kilincsek. Kb. megfagyott bennem a vér. Utána pedig magától meglibbent az ajtófüggöny, mintha valaki kiment volna rajta.
Utána nem történt több paranormális dolog a házban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!