Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Laptop magától le esik?

Laptop magától le esik?

Figyelt kérdés

Éjszaka arra ébredtem hogy a laptop nagy csörömpöléssel leesett a földre. Egy kis szekrényen volt, de teljesen stabilan állt. Van azért súlya, tologatni nem is nagyon lehet inkább csak arrébb rakni. Elég gyanús mert annyira szép szabályosan esett le hogy a laptop oldala párhuzamos volt az asztal oldalával, a másik oldal meg kb merőleges. Ha akarnám se tudnám így lelökni. Esélytelen az hogy én löktem le álmomban mert ahhoz túl messze van. Senki más nem tud bejönni a házba.

Ez már paranemnormális, üzenem annak aki a laptomat rugdossa éjszaka hogy semmi baja nincs, de ha elromlik ki fogja fizetni.

2019. ápr. 27. 09:01
1 2
 1/11 anonymousreview60 ***** válasza:
79%

Lecsúszott és kész. Ne bonyolítsd túl. lehetséges okai:

1. A szekrény nem teljesen vízszintes. Ez elengedhetetlen.

2. A laptop alján a talpak nem gumírozottak, megkopott a gumírozás.

3. A szekrény a kézzsírtól, nem lemosott tisztítószertől csúszósabb volt.

Én egyszer külföldön halk sercegésre ébredtem a szállodában hajnali 2 után. Ezt gyorsan egy csattanás követte. Felkapcsolva a villanyt láttam, hogy a lámpabúra 1/3 leszakadt. Elfáradt.

2019. ápr. 27. 09:28
 2/11 A kérdező kommentje:
A laptop alja csúszásmentes, a szekrény vízszintes. Megnéztem, ha a fele lelóg és egy picit mozgatom még úgy se esik le. Kb 1 éve ott van a helye és eddig nem esett le. Nem tud lecsúszni ha a szekrényen port törlök még akkor se elég csúszós. Elhiszed amiket írsz?
2019. ápr. 27. 09:58
 3/11 anonim ***** válasza:
2%
Tőlem? Tőlem nem esik le.
2019. ápr. 27. 10:55
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk festmény repült le éjszaka a falról,az érdekes az, hogy az eset előtt közvetlen volt egy álmom, amiben a félhomályos szobában valami gonosz jelenlétet éreztem és épp az emlitett kép felé néztem.Látni nem láttam semmi furát.Aztán ébredtem fel a puffanásra, hogy leesett a kép.Ha simán csak leesett volna, az egy dolog..De a szögek a helyükön voltak, a kép viszont kb 1 méterre volt a faltol.A tv-re esett.Nos, nem volt kedvem visszarakni a falra, ugyhogy csak nekitámasztottam a szekrénynek, ugy, hogy ne tudjon eldőlni aztán lefeküdtem.Kis idö múlva a kép eldőlt.

Ja és egyszer lerepült a kis tv a szekrényről, ami hónapokig ott állt érintetlenül.Veyzekedés volt itthon, de a tv-hez nem nyúlt senki.Ahogy mentem át a szobán, olyan furán...leborult a szekrényről.

Anyu pedig egy csukott ablak párkányárol elrepülö tükrött látott egyszer egy gondozottjánál, akinek a férje akkor halt meg épp.

2019. ápr. 27. 11:06
 5/11 A kérdező kommentje:
Utolsó ez is érdekes. Van egy ilyen elmélet hogy ezeket a dolgokat az ember telekinetikus energiái okozzák, de szerintem ez hülyeség.
2019. ápr. 27. 13:00
 6/11 anonim ***** válasza:
88%

Hmm, lehet!

Párszor már megfigyeltem, hogy ha nagyon ideges vagyok, akkor elromlik ,tönkremegy valami elektromos cucc körülöttem.

Vagy ami néha elöfordul: ott a kávém az asztalon, benne a kanál, már jó ideje nem nyúltam hozzá, senki a közelébe sem megy percekig, aztán mikor hirtelen ránézek a csészére, akkor megmozdul benne a kanál, hallom is a csörrenését, tehát odanézek és a kanál elfordul.Ez többször megesett már.Próbálkoztam, de direktbe nem megy sajnos.Lehet, hogy más tárgyakra is hatottam már igy, csak talán észre sem veszem.Ezt sem vettem volna észre, ha nem csörrene meg a kanál.

2019. ápr. 27. 13:07
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Nálam volt amikor pénzérme esett le,az asztalról a szoba közepére.Mintha valaki odadobta volna.Vagy a polcon lévő dolgaimat húzogatta valami,mindez éjszaka.
2019. ápr. 27. 19:29
 8/11 anonymousreview60 ***** válasza:
#2: Elhiszem.
2019. ápr. 27. 19:30
 9/11 anonim ***** válasza:

Van ilyen technológia, irányított energiájú fegyvereknek nevezik, található róluk leírás a világhálón. Kisebb dolgokat meg tudnak mozdítani, de ez a laptop nekem is újdonság, habár sokat foglalkoztam e témával. Ezek szerint még fejlettebb lett ez a technika. Félemetes.

Bővebben itt:

[link]

2019. ápr. 30. 22:21
 10/11 A kérdező kommentje:
-.-' utolsó, komolyan? Miért lőnének engem egy ilyen fegyverrel?
2019. máj. 2. 10:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!