Ti laknátok egy olyan erdőszéli házban, amiben legalább 3-an lettek öngyilkosok az elmúlt 100 évben? A közelben front is volt, biztos sokan haltak meg arrafelé.
Most azt nézem, hogy hogyan sikerült, hogy egyszer már kiírtad ezt a kérdést (akkor is válaszoltam rá) de az le is lett szedve? Miért lett az leszedve?
Na de mindegy is. Most is azt válaszolom amit előzőleg, mikor kiírtad ezt a kérdést: Lehet hogy furcsán hangzik, de én szívesen beköltöznék egy ilyen házba, mert, bár hiszek a szellemekben, még elég kevés, csupán néhány paranormális élményem volt. Szeretnék több paranormális dolgot tapasztalni, több paranormális élménnyel gazdagodni. És mi lenne alkalmasabb erre a célra egy ilyen háznál?
Megvettem, élek még. :D Bár nem költöztünk be, rá kéne dobni a házra elég sokat, hogy lakható legyen, így is sok pénz ment el rá, egyenlőre áll magában aztán majd lesz vele valami.
Apropó, a kötelet levágtuk és az ott talált összes kacattal együtt egy nagy máglyán rituális keretek között elégettük. Sámándobolás meg minden... Hát, eddig a kutya nem panaszkodott szellemekre. :D Sem a fószer aki előtte 5 évig ott lakott. :'D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!