Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Ennek van valami jelentosege?

Ennek van valami jelentosege?

Figyelt kérdés
A minap amikor furodtem, csukva volt az ablak, az ajto es csak a kadban telefonoztam, egyedul boltam otthon es csond volt, es csak azt vettem eszre, hogy a furdoben levo kagylos szelcsengo csorogni kezd. Es nem ertwm hogy mitol lehetett, mert huzat nem lehetett. Lehetseges hogy egy szellem van a hazban? Volt meg regebben, pont 1 nappal azutan hogy a nagybatyam elhunyt, hogy pislakolt az alapbol lekapcsolt lampa. Lehet hogy a nagybatyam szelleme van a hazban? Erdekes hogy regen meg amikor elt akkor azt mondta az anyumnak hogy igy a rokonsag kozul nallunk a legjobb lenni. En nagyon hiszek ezekben a te rmeszetfeletti dolgokban de ezt nem tudom mire velni, mert szamomra nagyon ilyeszto volt hogy a zart szobaban csak ugy megzorren a szelcsengo amikor siri csond volt.
2019. márc. 10. 22:33
 1/5 anonim ***** válasza:
0%
Nincs.
2019. márc. 10. 23:01
 2/5 anonim ***** válasza:

Igen, lehet. De mielött biztosra mennék hogy szellem, 💯 százalékosan leelenőrizném,hogy biztos nem-e huzat.

De még ott van a hőtágulás is. Ha van ott radiátor és ment,akkor lehet,hogy csak amiatt csörgött az a kagylós szélcsengő.

2019. márc. 11. 17:20
 3/5 A kérdező kommentje:
Csak padlofutes van, de nem hinnem hogy van ahhoz koze, mivel eros hangja volt, konkretan mintha kezzel megmozditottak volna.
2019. márc. 11. 17:39
 4/5 anonim ***** válasza:
Nincs több tippem. Akkor lehet,hogy tényleg szellem. De ha tényleg nem olyan sűrű a paranormális jelenségek,akkor szerintem nincs mitől félned.
2019. márc. 12. 06:48
 5/5 A kérdező kommentje:
Hát volt egy par. Most meg csak az jut eszembe amikor ugyancsak egyedul voltam itthon es csak azt hallottam, mintha az egyik szobaban csak ugy lecsapodna egy nehez konyv. Eleg nagy hangja volt. Korbejartam a hazat es nem volt semmi sem.
2019. márc. 12. 07:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!