Akkor most léteztek vérfarkasok?
Nagyon érdekelne,ugyan is olvastam sok érdekes történetet,meg van aki hisz bennük és tud felhozni elég érdekes indokokat,hogy léteznek,de ugyan így,hogy nem is léteznek...
Valami alapja csak van,hogy most megszülettek ezek a vérfarkas legendák...
Aki hisz bennük, azokat arra kérném,hogy indokolja meg mért és ugyan így, aki nem hisz bennük.De ugyan így érdekelne, pl más lény is, akár vámpír, vagy, elf, stb. ezeknek is van vmi alapja,nem?
Köszönöm előre is a válaszokat:)
Hmm igazán jó magyarázat!:D
Okos:D
Kedves 22:44-es-.-
Ne értsd félre,de én nem vagyok Twilight Fan...és akik eddig írtak,sztem azok se!Ha nem tudsz normálisan válaszolni a kérdésre ,inkább ne is írj.Köszönöm.
Vámpír, vérfarkas, lápi lúdvérc meg elf, meg UFO nincs... az orkokban nem vagyok biztos.
Viszont valami biztos van a levegőben, vagy a médiákokkal manipulálja az agyunkat a CIA meg a KGB és a MOSZAD egyszerre, hogy elbutuljanak az emberek és hülyeségeket kérdezzenek a GYakorikérdéseken...
Azért nem léteznek farkasemberek mert nem léteznek ez ilyen egyszerü :DD
Csak anyi hogy nem léteznek és kész!!!!!!!!!!!
Szia ! Szerintem igen is léteznek ! Szerintetek honnan találták volna ki ezeket ??
Amúgy ki hisz bennük az látja is őket !
Aki meg nem az meg nem ... ennyi
SZVAL NE HIGYJ MÁSOKNAK ! LÉTEZNEK !!!
12/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!