Vajon csak beképzeltem, ráadásul kétszer is?
Nagypapám alattunk lakott, ám sajnos egy éve elhunyt. Az ajtaja általában kulcsra van zárva. Egyik reggel fent, a mi lakásunkban ültem, egyedül voltam az egész házban, mikor annak az ajtónak a jellegzetes nyílását hallottam, jobbanmondva a kilincslenyomását. (Akkor is kulcsra volt zárva) Csak annak az ajtónak ilyen a hangja, és tisztán emlékszem, élesen hallottam. Ki is néztem az ablakon, hogy ki jött, de továbbra is teljesen egyedül voltam. Tulajdonképpen ez a 2. Eset volt, az első esetnél én is csak ráfogtam a hallucinációra. (Akkor is a kilincs lenyomását hallottam)
Tudni kell, hogy szinte sosem képzelek be dolgokat, de ez mégis nagyon megmaradt. Lehet köze ennek a nagypapám szellemének?
szerintem igen.
volt ojan eset h egy nagyanyó hintaszéke tivábbra is mozgott. sok tudós rájött sokmindenre h így- ugy a padló
vizesedik s felemelkedik a padló s ezért hintázik stb.
aztán más szobába, aztán más házba vitték. csakazért is hintázott. ez egy külföldi példa. de ehhez hasonlóakat mondtak már a munkatársaim is. bár sztem azok is külföldi példákat mondtak vagyis sztem hazudtak.
te legalább ojat írtál amit én még sohase hallottam.
volt h én hallottam a tesómat zenéthallgatni éjjel a szobájában. mikor a szoba közelébe értem akkor is tisztán hallottam. amikor bementem a szobába akkor már nem volt. s kelegettem a tesómat h a zenében elaludt de én nem tudok. bágyadtan mondogatta h ő nem hallgatott zenét. az ő szobájából sokszor éreztem h valami hozzámér. sohase mentem be oda többé.
szóval én azért hiszek a szellemekben. plussz nekünk is 2 ojan ajtónk van aminek elég erős érdekes hanga van. mindkettőnek teljesen más s mi is tudjuk h ki honnét jön.
pl: ha nem tudjuk h anyu most elment a boltba v a postára v csak tüzet rak stb. akkor halljuk h mejik ajtón jön be s megse kérdezzük h hol volt ez idáig, hisz 2 ajtó zajából megtudjuk a választ. :)
Nem szellemek...dèmonok szòrakoznak.
A halottak alszanak a biblia szerint.
nem tudod h a biblia hazudik?
különben is 40 napig még ezen a síkon vannak a szellemek. ja de a biblia nem írja ezt tehát ez nem létezik a számodra. amugy igen kb 40 vagy több napig maradhatnak ezen a síkon. de akár évekig ha annyira zaklatott és nem akar továbbmenni stb.
A biblia is mondja,hogy sok minden nincs megìrva,ami lètezik a világon.
Azt is ìrja viszont,hogy halottak alszanak...nekem pedig dèmonnal volt tapasztalatom...tudom mire kèpesek...
Ne foszd meg a kèrdezőt az örök èlet lehetősègètől csak,azèrt,mert te nem hiszel...
Ès nem vagyok Jehova tanùja.
különben én uggyahogy láttam szellemet.
aztán néztem szellemes videókat később.
képzeljétek h az egyik videót nézve top 10 leghihetőbb szellemes videoból az amikor egy doktor megölte magát a kórházban.
na én azt a szellemet első nézéskor full fehérnek láttam s furán mozgott s éreztem a fura kisugárzását. később ujar megnéztem ezt a videot. azt láttam h egy áttetsző ember van ott. vagyis h nem fejér a színe hanem sárgás, vagyis mintha élő ember lenne csak valamijen kameratrükkel áttetszővé tették s normális emberi mozgása s kisugárzása volt.
bocs h nincs kinn a nevem. én vok az aki írta h 40 napig vannak itt a szellemek.
de nagyon érdekes volt az az írás is amit a falevelek és a gázokról stb. írtak.
van egy erdő kínában vagy japánban ahol vagy 100 000-lettek öngyilkosok. minden évben rengetegen ölik ott meg magukat.
metalcastiel féle videóban volt. talán rejtéjek nyomában valamejik.
Sokat tudnék mesélni..
Egy példa:Anyu az utolsó 1-2 évében már nem nagyon figyelt a dolgokra.A gardróbszekrényben a bejárat felőli szekrény volt az övé.Már nem ügyelt rá, hogy kulcsra zárja, ebből sok veszekedés volt, mert ha az az ajtó nem volt bezárva, akkor résnyire kinyílt, a macska pedig bement a szekrénybe, és sajnos néha bele is pisilt.Ezért tartottam azárást nagyon fontosnak és ha ő nyitva hagyta, én azonnal bezártam ha észrevettem.
Olyankor természetesen a macska hiába próbálkozott, nem tudta a kis karmaival sem kinyitni.
Nos, miután anyu meghalt,azt abizonyos szekrényajtót én természetesen gondosan bezártam, annál is inkább, mivel nekem ott nem volt holmim, az övét meg még nem volt sokáig lelkierőm elpakolni.ennek ellenére azt a szekrényt időnként kitárva találtam.Mérgelődtem és azt gondoltam, mégis ki tudja nyitni az a fránya macska?!Igen sokszor találtam nyitva.És mindig újra jól bezártam.Egyszer viszont szemtanúja voltam, hogy a macska próbálkozik ugyan, de nem birja kifeszegetni az ajtót a mancsával...akkoriban voltak egyéb jelek is és éreztem, hogy anyuval valahogy még van valamiféle "kapcsolat".Azóta eltelt 4 év, már régen nem érzem hogy anyu ide kötődne, azt hiszem, megtalálta a helyét odaát :) és a szekrényajtót sem találtam már nagyon hosszú ideje nyitva,ha bezárom, úgy is marad.Pedig afránya macska még velünk van és bizony szeretne aszekrénybe is bejutni.Szóval szerintem anyu még halála után tette itthon a megszokott dolgait, vagy valamit jelezni akart..És ez pl egy olyan dolog, amit nem lehet beképzelni.Ilyesmi létezik.fura és nehezen megfejthető, de nem lehet kétségbe vonni, hogy létezik. .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!