Van annak neve, akire az őranyal vigyáz?
Figyelt kérdés
Mert az embernek az angyal az őranygala,akkor az angyalnak mi az embere?2018. nov. 24. 23:15
2/12 anonim válasza:
Földi lélek.
"Lélek aki az anyagba született és az emberi létezést tapasztalja itt a földön."
3/12 anonim válasza:
Sem "őranyaláról" sem pedig "őranygaláról" nem hallottam még soha, és mivel a kérdés is értelmetlen, konkrétan zagyva, ezért szerintem ha betelefonálnál egy jósműsorba akkor valakik sokat kereshetnének rajtad.
4/12 anonim válasza:
Keny ja annak nem volt őrangyala.
5/12 anonim válasza:
Vigyázási alany, célszemély, védenc
Ezek nem fixek, csak írom most ahogy jönnek
A Bűbájos boszorkákban hogy hívták Paige-nek Billiet? Védence volt? vagy pl ártatlan? De mondjuk nem csak azoknak van őrangyala pl. Szóval Paige volt Billinek a fényőre, akkor Billie volt Paige-nek kije?:) Lehet, hogy a védenc lesz az:)
6/12 anonim válasza:
*amúgy lehet, hogy ügyfél végülis, vagy munkáltató, munkaadó, de ez így nem hangzik olya szépen , de állítólag Isten mondta az angyaloknak , a teremtőtársainak az emberre, hogy ő az én gyermekem , szolgáljátok őt. Szal nemtom.
7/12 anonim válasza:
*védalany, vagy potenciális áldozat de meg kell előzni, hogy azzá váljon, tehát ez a feladat; tehát a védalany az pl egy jó szó lehet; vagy pl egyszerűen csak embere; vagy pl nem feltétlenül külön név; jó lesz a Józsi:)
8/12 anonim válasza:
*kitaláltam mégegyet!:) Óvandó:D:D:D Vagy vigyázandó is akkor:) Védendő:)::):):::)
9/12 anonim válasza:
Kitaláltam mégegy szépet!:) Őrzendő:):)
10/12 A kérdező kommentje:
Köszi :D
2018. nov. 28. 19:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!