Miért takarják el az arcukat?
egyszer egy vékony csontvázszerű lény volt a szobámban(ne röhögjetek,tényleg így volt:-)) és nagyon ilyesztő volt,gonoszságot árasztott.az arca el volt takarva.nem tudom,hogy szellem volt-e vagy mi ilyen félálomban találkoztam vele.lehet csak a saját fantáziám szülte az egészet,nem tudom pontosan megmondani,de nagyon valóságos volt.
aztán egyszer éjszaka a szobán átsuhant egy árnyékszerű,emberalakú valami.én épp mentem be a szobába,és mintha megijedt volna tőlem,gyorsan eliszkolt egy szekrény mögé.tudom ez most baromi röhejesen hangzik,de tényleg láttam.próbáltam magyarázatot keresni rá,hogy biztos a saját árnyékom volt,de rájöttem nem lehett az,mert sokkal gyorsabban mozgott mint én,ráadásul profilból láttam,és ahonnak fény jöhetett az utcáról az szemből jött,tehát az én árnyékomnak valszeg mögém kellett volna vetülnie,de mindenképpen le a padlóra és nem egymagasságba velem...és nem profilnézetbe.
hangot nem adott az "illető".
aztán kisebb koromban egy meghalt idős ismerősünkkel álmodtam akit nagyon szerettem.becsöngetett hozzánk álmomban és én kérdeztem,hogy lehet ez,amikor ő már meghalt.azt mondta,meg tud jelenni azoknak akiket szeretett,és közeli kapcsolatban volt.mesélt a túlvilágról,hogy abban az állapotban amiben most ő van,minden semleges:nincs,jó,nincs rossz,egyszerűen minden csak van.hozzátette,hogy ebben az állapotban lelki nyugalomban és békében él.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!