A világon kb. mennyi vámpír él? És Magyarországon? Mennyire élnek más emberektől elzártan? Nagyon nehéz bekerülni a köreikbe?
Én csak az 1-12 választ olvashattam, ezekre válaszolok.
Igazuk is van, meg nincs is. Bővebben lásd a wikipédiát (üsd be csak ezt az egy szót: vámpír! A többi megjelenőt pl. vámpírok bálja stb - mellőzd). Megtudod, hogy kétféle vámpír van:
1. amire a kérdező és a válaszolók is gondolnak- nagyjából emberi vagy állati alakot felvevő, élő emberek vérét szívó lény. ILYENEK NINCSENEK!
2). (Wikipédia, de magam is így tudtam, csak leellenőriztem): "Egy Dél-Amerikában élő denevérfaj (Vampirus spectrum). E jelentésváltozat használata igen ritkán fordul elő a beszélt és írott nyelvben, tekintve, hogy hozzáteszik; vámpírdenevér." EZEK VANNAK, ÉLNEK és valóban vért szívnak, de nem annyit, amitől az "áldozata" meghal. Testük kissé nagyobb, mint az általunk ismert, itteni denevéreké. (A szúnyog is vérszívó!)
#14 + a Renfield-szindróma, egy mentális betegség
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!