Ettől ti is bepánikolnátok?
Figyelt kérdés
Macskám éjnek évadján felül az ágyon és felborzolt farokkal meredten bámul az előszoba felé. Hozzá teszem, nálam mindig nyitva a hálószoba ajtó és mindig van egy kis irányfény, mert utálok sötétben aludni.2018. szept. 18. 08:07
2/11 anonim válasza:
Én aludni szoktam éjnak évadján.
3/11 anonim válasza:
Miert nem doglesz? Ilyenkor aludni szokas
4/11 anonim válasza:
a macskák ilyet szoktak, szerintem direkt szemetek :D
5/11 A kérdező kommentje:
A macskák csak azért nem szokták felborzolni a farkukat, hogy téged bosszantsanak, plusz a "miért nem döglesz" kissé sértő. Nem dögleni szoktam, hanem aludni, de sajnos elég rosszul, szóval megesik, hogy felébredek éjszaka többször is.
2018. szept. 18. 15:51
6/11 anonim válasza:
Lehet hogy pont a macskád ébreszt fel
7/11 A kérdező kommentje:
Van olyan is, de nem mindig miatta.
2018. szept. 18. 16:03
8/11 _Jessy_ válasza:
Nem akarlak megijeszteni, de a macskák látják a kísérteteket, meg mindenféle démonokat. :D trollolololo
9/11 A kérdező kommentje:
Nem ijesztettél meg. Folytatom a történetet:
Ahogy így ült meredten, felborzolt farokkal, izgatottan felültem az ágyon, és lélegzetvisszafojtva lestem a félhomályban, hogy mire lehet számítani. Egyre hevesebben vert a szívem, félelem töltött el, mert egyedül voltam itthon a házban.
Megjelent a parkettára vetülő fényben egy árnyékfolt, ami közeledett és egyre nagyobbnak látszódott.
A cicám továbbra is csak nézett meredten....
már majd kiugrott a szívem...
amikor
.
.
.
.
.
.
.
besomfordált a másik kis szőrös apróságom, aki most öt hónapos. :-))))
2018. szept. 19. 13:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!