Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Creepypasta 1. 0 mit szóltok...

Leértékelt kérdése:

Creepypasta 1. 0 mit szóltok hozzá?

Figyelt kérdés

A történet, amiről írni fogok a Figyelőről fog szólni. A Figyelő olyan lény, ami megfigyeli az áldozatát, miközben alszik, s ha felébred megölni azt. Történetünk kezdete 2004-ben játszódik. Egy 28 év körüli nő 2004.július 03. 00:45-kor öngyilkos lett, a laptopján csak egy naplóbejegyzést hagyott hátra: ,,Senki sem felelős a halálomért, csakis ő tehet róla. Minden éjjelem rettegésben telik, amikor lecsukom a szememet érzem a jelenlétét... Kezdetben csak halk léptekat hallottam, később aztán egyre közelebb éreztem magamhoz... Látom őt a sötétben, miközben engem néz... Fekete üreges szemei belém látnak. Nem bírom tovább, nem akarok tovább félelemben élni..."

2004.július 03. 12:30-kor a nővére talált rá, felakasztotta magát... 2004.augusztus 13-án letartóztatták a férjét, a felesége megölésének vádjával. A vád szerint a nő éppen válni készült, a szomszédok vallomása szerint gyakran veszekedtek, bántalmazta is a nőt. A hatóságok szerint a férj hagyta hátra a naplóbejegyzést, majd felakasztotta a feleségét. A férj tagadja a vádakat...

2018. aug. 28. 12:39
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Nem elég creepy

Amugy nem rossz

2018. aug. 28. 12:51
 2/12 anonim ***** válasza:
Egyelőre ez nagyon félkész, hiányzik a végéről valami, hogy tényleg természetfeletti legyen. Tehát mondjuk a férfi megkattan a börtönben, mert ő is látja a lényt, vagy valaki más is meghal, vagy kiderül valami a nyomozás során, bármi, a lényeg, hogy kell plusz infó a végére, amitől valós lesz a természetfeletti (vagy legalábbis eldöntendő marad, hogy valós-e).
2018. aug. 28. 13:06
 3/12 A kérdező kommentje:
Eredetileg a férj halálával ért volna véget, de hiányzott az ihlet, mellesleg keveset tudok a Figyelőnek nevezetű természetfeletti lényről. Miközben letöltöttem egy filmet unalomból írtam ki a sztorit. Semmilyen ihletet nem kaptam... Ezalatt többször is leállt a letöltés, azzal is foglalkozni kellett. :D
2018. aug. 28. 13:22
 4/12 anonim ***** válasza:

Ú, ez jó pedig :) Ritkák itt a minőségi ötletek.

Csak hát ha megöli az embert amikor felébred, akkor hogyan tudott öngyilkos lenni a nő? Inkább csak simán figyelje az embereket és ezáltal kergesse őrületbe/öngyilkosságba őket.

Aztán kéne még bele valami ütős csavar is, mondjuk a férj is kezdje el tapasztalni a Figyelőt amiről derüljön ki, hogy a felesége vonásait hordozza, utalva rá, hogy a Figyelők áldozatai is azzá válnak.. vagy ilyesmi. Jó féle!

2018. aug. 28. 14:02
 5/12 anonim ***** válasza:

Pestopolis városának háztetőin nem is oly rég vérre menő üldözés zajlott. Slendriánembert (magas öltönyös fehérarcú rém) üldözte tetőről tetőre ugrálva Sprődember (aki ki tud nyúlni mint a gumi) és Molyember (csak egy moly ruhába öltözött hétközapi főszer). Az egyik pillanatban Sprődember elérte és meg tudta fogni Slendriánember hátát. Molyember fogta Sprődember lábát. A Slendriánember csak szaladt és Sprődember csak nyúlt. Amikor Sprődember már túl hosszúra nyúlt akkor fájlt neki és ezért elengedte Slendriánember hátát. Ennek következtében Sprődember hirtelen visszanyerte eredeti hosszát és magatehetetlenül Molyembernek csapódott. Molyember megszédült és leesett a háztetőről.

Ott feküdt Molyember egy fal tövében magatehetetlenül amikor megjelent mellette a Sz0p0fantom.

Ez megtörtént eset. Videofelvétel is van róla!

2018. aug. 29. 17:44
 6/12 anonim ***** válasza:
Nem kezdődik a suli lassan? Pótvizsga? Matek felkészülés? Én azért elbeszélgetnék anyádékkal, hogy zavarjanak ki az álomvilágodból, mert 2 nap múlva fejest fogsz ugrani a való életbe.
2018. aug. 29. 23:31
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Egyes reszek tulsagosan is hasonlitanak az eredeti sztoris feljegyzesekhez
2018. aug. 30. 21:26
 8/12 anonim ***** válasza:

Mintha már hallottam volna:

https://www.youtube.com/watch?v=1GaGNsNe23g&bpctr=1535662877

Egyébként közepesnek elmegy. :)

2018. aug. 30. 22:41
 9/12 A kérdező kommentje:
Én nem olvastam azelőtt semmilyen hasonló sztorit. Menet közben találtam ki. A Figyelőről is csak 1-2 videót láttam, miként ábrázolják.
2018. aug. 31. 10:26
 10/12 A kérdező kommentje:
Most néztem meg a videót, és tényleg voltak hasonló mondatok, amik a kérdésében szerepeltek, pl: ,,senki nem tehet róla, csakis ő", még engem is meglepett. Egy pillanatra volt egy ihletem. Talán a következő történetben Figyelő kéne lennie az áldozatnak? 🤔
2018. aug. 31. 10:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!