Itten olvasható hogy próbálják eltusolni a ügyet de ez láccik hogy nem wifi vagy rádió tórónynak a jele! Ez födönkívüliek keze lehet a dologban szinte biztos vagyok benne! Mert pont a Budapestre mutat ami főváros azt akarják elfoglalni! Mi van ha támadnak? Mit gondólsz, tényleg csak rádió torony vagy wifi ahogy írják vagy tényleg támadnak az idegenek?
Ámbár "ien hejes irásal" ott sem lett volna sikeres...
2018. aug. 14. 20:13
12/32 A kérdező kommentje:
Azért nem a humorba írtam bele mert tejesen komojan gondolom a kérdést mert hiszek a ienekben és szerintem biztos nem ember csináta.
2018. aug. 14. 21:17
13/32 leértékelt válasza:
Szerintem meg fogsz halni! De... ez furcsa. Nem érzek semmilyen empátiát... Talán pszichopata vagyok?!
2018. aug. 14. 21:23
14/32 anonim válasza:
Igazad van, ez tényleg embertelen!
Pont mint a helyesírásod.
Már eleve így születtél, vagy csak később sikerült ilyen idiótává nevelni magadat?
2018. aug. 14. 21:48
15/32 anonim válasza:
"Itten olvasható hogy próbálják eltusolni a ügyet de ez láccik hogy "
Az próbájják. Illene megtanúni hejesen írni fijam
Amúgy ottan pest külnegyedébe zuhant le reptoid intergallaktikus zűrhajó. Elvitték 407-est
2018. aug. 14. 22:26
16/32 anonim válasza:
lehet födönkívüli, azok se nem tudnak hejesen írni hisz idegenek
2018. aug. 14. 22:28
17/32 anonim válasza:
Így van és a Pákó gyerek mar regen megmondta ezt, csak nem vették komolyan: [link]
2018. aug. 14. 22:31
18/32 anonim válasza:
13: nem veled van a baj
2018. aug. 14. 22:40
19/32 anonim válasza:
Mekkora troll a kérdező :D Az írásmód kissé hasonló "Szellem van a házba benne" kérdéshez (aug.11). De nem baly, én bírom az ien tipusu embereket. A kérdést ő sem gondólta komojan, de azétt szorakózásbol lyó.
2018. aug. 15. 07:26
20/32 anonim válasza:
Jönnek a kutyoidok és sárga lézerrel jelölik meg az új területüket amit elfoglalnak. A radarképen ez a sárga lézer jelenik meg amivel a Váci út és az Árpád út kereszteződése közelében található tűzcsapot jelölik éppen.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!