Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Mondanátok nekem saját szellem...

Mondanátok nekem saját szellemes sztorikat?

Figyelt kérdés
Esetleg hol tudok ilyesmiket olvasgatni? Youtubon már megnéztem kb az összes "paranormál tag" videót

2018. máj. 29. 16:27
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

ez durva, úgy látom a dédik durcik tudnak lenne :D

Én 6 éves voltam amikor meghalt a dédim. Aznap este azt álmodtam, hogy sétálok egy patak partján és hirtelen meglátom a dédim amint áll egy koporsó tetején a patakban és vadul integet, kiabál nekem, hogy menjek vele...én elfutottam. Mai napig tisztán emlékszem erre az álmomra. Pedig többmint 20 éve volt.

2018. jún. 1. 07:31
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Leírok párat én is, amire nincs magyarázatom. Egyébként nem vagyok meggyőződve róla, hogy ilyen dolgok léteznek is.

Talán az első durva (számomra) eset az, amikor a rokonunk meghalt rában, nagyon spirituális emberként volt jellemezhető. Ő elfogadta, azt ami rá vár, csak azok miatt aggódott akik szomorúak lesznek utána. Még viccelődött is vele, hogy ha van túlvilág akkor meglátogat minket. Amikor még nem tudtuk, hogy mi történt, attól a reggeltől fogva elkezdtek kidurranni a villanykörték. Körülbelül 30-at cseréltünk úgy 2 hét alatt. Aztán megszűnt a baj.

Úgy 6-7 éve, kb mikor 18 voltam, az akkori barátnőm mindig azt mondta, hogy ha a papájához kimennek a temetőbe a halálának az évfordulóján, mire visszérnek a vitrinben pofára esik a kitámasztott képkeret róla. Nem is hittem el, de amikor következő évben kimentünk megemlékezni, én zártam és megnéztem, hogy a helyén van-e a kép. Visszaértünk és nem hittem el, hogy fekszik a kép. Futkosott a hideg a hátamon.

Még otthon lakom, és anyukám óvónőként dolgozik, minden februárban tartanak jótékonysági estet, amire elmennek a szülők, mi meg öcsémmel ilyenkor ketten maradunk. Tavaly történt, hogy én kivittem a maradékot a vacsorából a macskáknak, már éjszaka volt. Öcsém bent fürdött, én kint voltam kb. negyed órát, mert rágyújtottam. Mikor visszaértem, ő indulatosan jött felém, hogy miért szórakoztam a villanykapcsolóvam, a végén meg úgy hagytam lekapcsolva a villanyt (kívűlről lehet kapcsolni). És nem hitte el, hogy én kint voltam, mert hallotta, hogy a konyhában zörgök a tányérokkal vagy valamivel. A pláne az az, hogy én a bejárat fölötti világítást direkt úgy hagytam, hogy lássanak a szűlök, ha hazaérnek, de mikor erről beszéltünk, visszanéztem és az is le volt kapcsolva. Idén is volt valami fura ugyanezen a napon, beültem mellé a gép elé, a tv-vel van össze dugva a gép, de adás nincs bekötve rá. Egyszer csak azt halljuk, hogy érthetetlen beszéd szól a tv-ből, majdnem besz*rtunk, hogy mi ez, meg hogyan. Akkor kapcsoltam, hogy tavaly is uyanezen a napon történt az. Visszatérve a fürdős dologhoz, még előtte én is tapasztaltam, ha egyedül voltam otthon, hogy elment a világítás. Azóta, mióta tesómmal volt ez, világosban megfürdök még, ha tudom hogy nem lesz otthon senki :D

A mamám pár éve meghalt, és amikor a temetésről visszaértünk leültem a konyhaasztalhoz. Volt rajta egy asztali lámpa, ami egyszer csak úgy oldalra borult, pedig stabil lábon állt, pont azt néztem mikor történt. Utána a fürdőbe amikor benyitottam, leesett egy könyv a radiátorról. Arra még lehet azt mondani, hogy a huzat miatt volt, bár nem lógott le a radiátorról. Anyukám nagyon nehezen viselte a halálát és egy akkori haveromnak az anyjának a legjobb barátnője egy médium volt. Legalábbis ők ezt állították róla :D Sor került rá, hogy elhívták és elvileg kapcsolatot is teremtettek. Én azt hittem hülyét fog csinálni magából, de olyan dolgokat mondott (nem kell túl komplikáltra gondolni,csak szavakra amiket mama használt), ami igencsak fura volt. Tényleg úgy fogalmazott és azokat a kifejezések mondta, amiket ő is használt. Aztán jött még egy párszor, megnézte a házat, közölte, hogy melyik szobában hány lélek ragadt, meg a konyhában az egyik sarokban áll valaki már nagyon régóta, aztán elment, többet nem hívtuk.

Nagyjából ennyi jutott eszembe, remélem érdekesnek találtad. Hiába voltak ilyenek, én nem tudok hinni ezekben :D de megmagyarázni sem. Ja, még egy időben öcsém mondogatta, hogy csoszogást hall a szobában (nem gyerek, 20 éves már és nagyon kritikus ha ilyeneről van szó), de attól eléggé parázott.

2018. jún. 1. 14:09
 13/15 anonim ***** válasza:
39%
:O
2018. jún. 4. 21:56
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

Nos,tudni illik ,hogy a nagymamám háza nem messze van a falu egyik temetőjétől(ha kinézünk az adott oldalon az ablakon, rendesen belátni)

Egy későnyári délután,mikor kb 6 éves voltam , nagymamám kint a kertben vájta a krumplit. Már elkezdett lemenni a nap, amikor úgy döntöttem bemegyek valamiért a házba. Mikor felértem a lépcsőn , akkor azt látom, hogy a folyosónkon a nagy tükör és és fal között ott álldogál, egy hosszú (pár helyen szakadozott) kopott lila ruhában lévő őszhajú néni. És csak nézett engem. Emlékszem szorosabban megfogtam a lépcső hideg, vas korlátját. Nem értettem ki ez a nő és miért álldogál itt.

A tekintete olyan elvágyódónak tűnt, érződött, hogy már nem ide tartozik, hogy csak átmenetileg van itt. Nyugalmat árasztott.

Megfordultam, hogy szóljak mamámnak a titokzatos idegenről, de mikor vissza fordultam már nem volt ott.

A kapu bevolt zárva, az ablakon tuti nem mászott be senki. Nem vagyok biztos benne, hogy tényleg megtörtént mert azért elég hihetetlen de ha álom lenne, hogy emlékeznék rá így??

A másik kb 3 éve történt, amikor este láttam egy szürkés ködszerű árnyat elsuhanni a búza tábla felett. Pár másodpercig leblokkoltam és bepucoltam a házba :D

A nagymamám házában még volt olyan párszor, amikor haza mentem az iskolából és hallottam, ahogy a konyhában valaki egy pohárban cukrot kavargat, miközben egyedül voltam. Hosszú percekig. Totál lefagyva ültem a széken és kivártam míg vége lesz.

2018. okt. 28. 07:49
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

23éves srác vagyok az eset 5-6 éve történt szóval nem voltam kicsi gyerek. Így vissza gondolva is elég para, még most is eléggé élénken él a fejemben az emlék.

Here we go: este felkeltem a szokásos módon (éjszaka gyakran felkelek 2-3szor ilyen sz*r alvó vagyok) az ágyammal szemben volt a tv és a tv előtt láttam egy sötét alakot.

Először azt hittem tesóm az(mivel közös a szobánk) oda is szóltam neki hogy: Te Béla be ne merd kapcsolni a tévét mert véged.(mert hát faxnak se hiányzik hogy az okos este üvöltesse a tv-t ugye :D).

Ezután elfordította a fejét mintha rám nézne azaz felém fordult. Kb fél peric csak "bámult" nem szólt egy szót se aztán eszméltem csak rá(mert ugye az eddigieket szinte félálom szerű állapotban éltem meg) és arra gondoltam hogy este tesóm miért akarná bekapcsolni a tv-t full sötétben?? Meg amúgy is olyan fura volt, a tv mögötti ablakon fény szűrödött be és lényegében csak sziluettet láttam, érdekes pózban volt mintha ülne a fotelen a tv előtt de olyan magas volt mintha állna, a feje túl ért a tv tetején és így láttam ugye mikor elfordította felém.

Ez után végigfuott az agyamon hogy mi van ha nem tesóm az, ha nem ő akkor ki vagy mi az. A telefonomért nyúltam mondanom sem kell eléggé be**arás közeli állapotba kerültem abban a 20mp-ben míg a telón bekapcsoltam a lámpát, oda világítottam de semmi nem volt ott, körbe néztem a szobát kimentem wc-re végignéztem a házat amennyire tudtam ugye mert mindenki aludt, tesóm aludt az ágyában, anyámék is, szólval megnyugtattam magam, úgy voltam vele hogy beképzeltem az egészet és vissza aludtam.

Paralízis nem lehet mert tudtam mozogni és lényegében éber voltam semmi démont vagy extrémebb álomszerű jelenséget nem láttam. Nem mondom hogy igaz, félig még álmodtam vagy beképzeltem nem tudom. De minden esetre mai napig fel tudom idézni az egészet és eléggé elgondolkodtat.

Az óta elköltöztünk onnan így utólag a mostani házhoz viszonyítva elég sok zaj volt abban az épületben esténként, kis lépéshangok az ágyam mellől 10cmre, furkálás a falban ezeknek akkor egéri jelenlétet tulajdonítottunk ami remélem így is volt :D. Akkoriban elég furcsa álmaim voltam elég gyakran amik megszűntek mióta az új házban élek. Nem mondopm hogy jaj tuti szellem vagy valami meg hasonló csak így utólag elég érdekes meg furcsa.

Amúgy semmilyen más hasonló élményem nincs az óta. Bár mostanában elég fura melóban mert a szemem sarkában látom hogy megy valaki mindig azt hiszem hogy a műszakvelzető akar valamit aztán senki.

Na mind1 nem tulajdonítok neki nagy jelentőséget.

2019. szept. 5. 12:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!