Mi lehet tenni fekete mágia vagy woodo átok, rontás ellen? Csak értelmes válaszadók írjanak, ez nem a vicc kategória sajnos.
Konkrét bizonyíték még nincs a kezünkben.De sejtjük,hogy valaki ártó szándékkal használja a fekete mágiát ellenünk,sok rossz történik,és éjszaka fura zajok jelenségek,amiket eddig sose hallottunk,éreztünk,és többszáz kilóméterre egymástól hatan ugyanazt átélni éjszakánként kicsit durva,mit lehet tenni kihez kell fordulni,van egyáltalán megoldás?Őszintén félünk.
És ez nem kamu,vicc,poén,ez sajnos a kőkemény valóság. Értelmes segítőkész válaszokat várunk,mert lassan bedilizünk,hónapok óta ez megy.
Ha a kérdés netalán még aktuális lenne, van még egy hatékony eszköz, ez az hogy lelki erőre teszünk szert; azaz, a lehető leghatározottabban, legszilárdabban tudatosulunk Isteni kilétünkről, és azt folyton „szem előtt” tartjuk, - folyton határozottan tudjuk, hogy a Krisztus végzi bennünk tökéletes munkáját.
Ez véd bennünket nem csak mások gonoszsága ellen, hanem saját tévedéseinket is segíti elkerülni.
Előző válaszomban idéztem egy könyvből, és az valóban egy kicsit kevés ahhoz hogy jól értsed. Ha az egész könyvet elakarod olvasni, úgy hiszem az interneten meg lehet találni de ha nem, sikerül elküldhetem én is mellékletben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!