Nektek melyik az a természetfeletti lény amelyik a legjobban megrémiszt?
Ha tegyük fel kiderülne hogy minden ilyen lény létezik melyiktől félnétek a legjobban?
Én erdő mellett lakom, kb 20 méterre van a házunk a szélétől (előttünk még van egy ház, amellett kell kimenni az erdő melletti útra), pont rá néz az ablkaom és még a kalsszikus horrofilmes "kis utcai lámpa az erdei murván úton" feeling is megvan szóval reggel sötétben egy tour de france versenyző sebességével száguldok át azon a részen biciklivel :D
Az eddig ismert lények közül ezért a Wendigo és a Skinwalker ilyeszt meg a legjobban, mindkettő erdőben él és ki..szottul rémisztően néz ki, az egyik csak megkannibalizás a másik pedig megöl és a bőrödben átveszi a helyed.
Szóval, ti melyik lénytől féltek a legjobban?
Szerintem te a doppelgänger-re gondolsz, ami tud imitálni. Erről van horrorsztori is.
Régen "the Rake" volt amikor még hittem az ezoteriaban. Xd
Nagyon szemét és mocskos szörnyalak volt az xd de amikor igy erőt vettem a felelmeimen már nem voltam ezo hivő, ezt azért mondom el mert ennek is van jelentősége mert már másik lénytől félek. Hát... Mi is az.
Az ami az emberek legbelsejébbe lakozik ami még az embernek ha lebontjuk venni az állati ösztönöket az emberről. Hát nemtom igazán hogy ez mi csak tömören rávezetni tudlak:
Zombis,piszcho horrokal vegyitve amikor az ember megőrül és élvezi és szabad akaratábol teszi amit tesz. Szerencsére az ilyeneket ma már kezelik vagy elkapják. De legalább erről tudni hogy létezik.
Cthulhu, molyember
Cthulhu egy űrből érkezett, nagy öreg isten
Kinézetéről annyit hogy hatalmas polipcsápos feje van, szárnyai és borzasztóan nagy.
Természetesen mondjuk molyemberben nem hiszek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!