Szellemek szálltak meg? Visszatért valaki?
Ez a múlt éjjeli ébredés utáni bénulásos dolog valószínűleg alvási paralízis lehetett. Semmi természetfeletti, már nekem is volt ilyenben részem.
A többit pedig lehet, hogy csak beképzeled. Sötétben élénkebb a fantáziád, de amikor lámpát kapcsolsz, automatikusan megnyugszol és ezért múlnak el az árnyak, léptek zaja stb.
Alvási paralízis, gyerekként nekem még ufonauták is járkáltak cél nélkül a szobámban, de persze azonnal eltűntek mikor elmúlt a bénulás. Akkoriban sokat olvastam az ufókról, úgy hogy róluk hallucináltam. Más meg angyalokról, démonokról, szellemekről, attól függően mi áll közel a világképéhez. Nem kell törődni vele, semmi bajod nem lehet, az egész a képzeleted szüleménye.
Ez egy alvási zavar. Mikor alszol a tested béna (mert különben mozognál ahogy álmodban teszed). Mikor felébredsz a bénaság elmúlik és az álom is megszűnik. Alvási zavarnál előfordul hogy felébredsz de béna maradsz és egyfajta alvási állapotban vagy, hallucinálsz. Ettől van az egész.
Mondjuk ha már hónapok óta tart akkor lehet hogy nem ártana orvoshoz menni vele, mert pár alkalom még nem gáz, de ha gyakran előfordul akkor nem árt kezeltetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!