Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Vajon mi lehet ez? Mit gondoltok?

Vajon mi lehet ez? Mit gondoltok?

Figyelt kérdés
Új helyre költöztünk, mi vagyunk az első lakok..Amióta itt lakok valami nyomaszt.
2010. jún. 2. 20:35
 1/10 A kérdező kommentje:
Gyakran érzem úgy, hogy figyelnek és állandóan rémálmaim vannak (folyton küzdök).Pár napja láttam egy sötét árnyat.Érzem valaminek a jelenlétét, de nem tudom mi az. Mi lehet ez?Mit tudok tenni?
2010. jún. 2. 20:35
 2/10 anonim ***** válasza:
Az csak egy dolog,hogy előttetek nem lakott más a házban.Az is számít,milyen helyre épült.Vajon mi volt ott,ahol a házatok áll?Vagy annak szomszédságában?Vagy lehet,hogy a ház építése közben történt esetleg valami negatív dolog,ami beárnyékolja a ház hangulatát,múltját és ezt te megérzed?Próbálj érdeklődni a házról és környékéről a szomszédoknál.És tartsatok házszentelést.De ez nem csak abból áll,hogy összeül a család pár ismerőssel és esznek-isznak.Az igazi házszentelésnek van egy ceremóniája,nem emlékszem rá pontosan,ezért nem írom le hogyan zajlik ez,de a neten biztosan találsz erről oldalt.
2010. jún. 2. 22:00
 3/10 anonim ***** válasza:
Több dolog is lehet sajnos, vagy egy demon az amit látál. a sötét árny vagy maga a sötétcség látogatott el abba a házba , a sötétlények szellemekböl lesznek sajnos :( és nem barátcságosak én is látam már hasonlot , lehet hogy egy komogo szellem, ha kopogást hallasz akkor az kib@szot nagy szop@as mert nagyon rossz szándéku, én fejlesztem a szellemi energiám de nem nagy sikerel. Az olyan emberek akiknek nagy a szellemi erelye azok képesek szembe szálni a lányel, az hogy érzed őt neked is van szellemi erős és ha láttad is akkor is gog egy pohár vízet és szenteldmeg rakj egy keresztet a vízbe és mond ezt: Az atya a fiu és a szentlélek nevében meg szentelem ezt a vízet. utána a vízet szord szét a házban, és még segíthet az is, hogy áldást mondasz a házban.
2010. jún. 3. 20:34
 4/10 Salx Narval ***** válasza:
42%
Biztos megszentelt földre épült a házatok.Valószínűleg egy indián temető van a ház alatt. Bontsátok le sürgősen és mutassatok be áldozatot.
2010. jún. 5. 10:55
 5/10 anonim ***** válasza:

miután felépítették biztos nem bontják le, én se tenném a helyében!

De hogy temető volt ott, az lehetséges. Hallottam már ilyenről. Temető helyére épült a ház, és az ott élőt mindig figyelték. Én a megszentelésben nem hiszek, szerintem meg lehet oldani magunktól is. Ha láttad, akkor fejleszd a képességedet! Ezzel az is jár, hogy a tárgyakban érezni fogod, neked jók-e vagy rosszak. Amihez nagy jó társul, az lesz a védelmed, amíg elég "képzett" leszel ahhoz, hogy elküldd. Hidd el, lehetséges! Nekem ez bejött, bár még messze nem tökéletes, de én is igyekszem!

2010. jún. 5. 15:36
 6/10 anonim ***** válasza:
lehet hogy idéző vagy zsentelt helyre épült a házatok és azért látsz valami furcsát és azért nyomaszt valami nagyon de én elhiszem
2010. jún. 5. 22:34
 7/10 Salx Narval ***** válasza:
10-55-vagyok.Én csak viccelődtem, bocsi.:D Hogy kerülhetne egy indián temető ide.Valószínűleg meg kell szoknia a helyet a kérdezőnek és elmúlnak idővel a félelmei.Sokan félnek, szoronganak, egy új környezetben, főleg, ha egyedül vannak.Nincs ott semmi kísértet, csak már annyira elterjedt ez a baromság, hogy aki félősebb az már mindenben látni véli.Egy kicsit a filmek is rásegítenek erre, ha a képzelőerőnk nem volna elég.
2010. jún. 6. 04:24
 8/10 A kérdező kommentje:

az indián temetővel kapcsolatban értettem a viccet;)nem is jutna eszembe..:P

mindenkinek köszönöm, aki használható választ adott..végeredménybe mit lehetne tenni?

2010. jún. 6. 22:18
 9/10 Salx Narval ***** válasza:
04-24 vagyok.Nem is igazán neked címeztem, kedves kérdező.Úgy láttam néhányan komolyan vették és úgy véltem jobb, ha megírom, hogy csak viccnek szántam.:D Azért volna mit tenned, ha félsz és egyedül vagy.Tudatosítsd magadban, hogy félned csak, a gonosz emberektől kell. Tőlük viszont védd a házad. Nyilván könnyű ezt mondani és nehéz erre koncentrálni, ha félünk.Én egy kutyát javasolnék, ha szereted őket, barátnak és házőrzőnek sem utolsó.Egy-két kis fogyasztású pl ledlámpa felszerelése is növelheti a biztonság érzetedet.Egy ismerősöm, a rádiót hagyja bekapcsolva, azt mondja neki megnyugvást jelent, ha szól valami.Gyerek koromban én is féltem, nyitott ajtónál tudtam csak elaludni és égve kellett hagyni a folyosón a villanyt.Idővel viszont tudatosult bennem, hogy ha valóban léteznének természet fölötti lények és bántani akarnának, sem a fény sem egy másik ember jelenléte nem tudna megvédeni tőlük.Egyszerűen egy ősi ösztönről van szó,félünk a sötéttől és az egyedülléttől.Az ősidőkben aki egyedül maradt a sötétben, az általában meghalt, ez a félelmünk gyökere.Nyilván ezt te is tudtad, de tudatosítanod is kell magadban, hogy nincs mitől félned.Remélem hamar megszokod az új házat és biztonságban érzed magad benne.
2010. jún. 6. 23:52
 10/10 anonim ***** válasza:
Hát ez érdekes, a mi házunk alatt a II. vh. ideje alatt volt egy temető. Most a felett van a házunk.. És elég furcsa dolgok történnek, napmint nap. Kikapcsolódik a TV magától, folytonosan elmegy az áram, dolgok tűnnek el a helyükről más helyre, indokolatlanul.
2010. aug. 22. 19:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!