Ti hisztek a megfigyelőkben?
Figyelt kérdés
Tőlem függetlenül írt nem is egy ember erről, hogy sok megfigyelő létezi, nem is tudnak róla. Megfigyelik az emberiséget, tanulnak hibáikból, számukra a tér és idő nem ismert és egy nap, mikor a test meghal visszatérnek beszámolót tartani.2017. nov. 24. 15:57
1/10 anonim válasza:
Természetesen, nálunk is van egy az utcában, 85 év körüli öreg néni, egész nap csak ül a ház előtti padon, és megfigyel.
2/10 anonim válasza:
Igen, biztos vagyok benne, hogy a rendőrség megfigyel.
3/10 anonim válasza:
Perverzség, hogy már magánélete sem lehet az embernek... Inkább nem hiszek, különben is szedem a paranoia elleni gyógyszert.
4/10 anonim válasza:
Persze, hiszen nevük is van a legismertebbeknek:
KGB, ÁVH, TEK.
A nén nélküliek félelmetesebbek, ők használják az ingyenes spiclitelefont.
5/10 anonim válasza:
a munkahelyemen is van egy! neve:b.g-így kisbetűvel!-igaz more?
6/10 anonim válasza:
Megfigyelők. Hát ez jó. Egy mesère van alapozva az egèsz ami szerint szellemi segítőink is vannak. A halál után meg mászkálunk, vagy a menyország expresszel utazunk az "ègbe". Kedves kèrdező ezek mesèk. Nem igazak ès nem szószerint èrtendők. Azèrt lettek kitalálva ès elhitetve, hogy hatalmat biztosítsanak a követőik felett. Az igazság egyszerű de az nem lenne izgi.
7/10 anonim válasza:
Pont a minap történt meg velem, hogy az internetem szarakodván, megpróbáltam szétnézni a wifi-jelek között, próba szerencse. Erre nem befigyel az elsők közt egy "TEK-furgon" nevezetű :D. Üröm az örömben, h csak pár óráig volt elérhető, azóta se színe se hamva. :D
8/10 anonim válasza:
Te megad vagy önmagad megfigyelője egy virtuális moziban, amiben az élet nevű színdarabot játsszák és Te vagy a főszereplő.
9/10 anonim válasza:
És azt is megmondta neked ez az ember, hogy ennek mi értelme van?
10/10 anonim válasza:
Igen, vannak megfigyelők. Ezt onnan tudom, hogy megmondták a hangok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!