Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Ez nem furcsa? Vajon mi...

Ez nem furcsa? Vajon mi lehet? Videó/youtube

Figyelt kérdés

az eredeti videó (de van hosszabban is )

http://www.youtube.com/watch?v=rVtkMmpb38Q&feature=related

és lelassítva

02:30-02:37 között

http://www.youtube.com/watch?v=UlT8XyMrOFk&NR=1

2010. máj. 29. 15:15
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
68%
Vaddisznó kölyök a fülén van valami csillogó műanyag.
2010. máj. 29. 16:27
 12/30 anonim ***** válasza:
69%
Ez a kérdés már volt és már válaszoltam is, ez egy ember :D akinek a fény bele világított a szemébe és vissza verte a fényt, nagyon sok ember van aki még mindig erdők ben él pl: amazonas eső erdők , vagy számos más helyen is ahol az emberi szem fejletebb aban a szintben hogy több fényt nyel el , ahogy láthatátok eber kinézete volt szóval tuti eber volt aki az erdőben élt a civilizáciotol melőzbe, ahogy elnéztem ez egy olyan ember volt akinek a teste tulzottan fehér volt, ezért szerintem ez az ember csak élyszaka jön a napfénytől távol azért is ihethettek meg a opera török :DDDD aztán meg lehet hogy hazukság az egész.
2010. máj. 29. 16:31
 13/30 anonim ***** válasza:
40%
16:31 8 általános meg volt? A helyesírás ellenőrzőt ismered. kérlek használd!
2010. máj. 29. 19:24
 14/30 anonim ***** válasza:
100%
Ez érdekes,bár én azért nem hiszek ebben,mert már rengetegen,és rengetegszer látták a Chupakabrát,a Loch-nessi szörnyet meg a hasonszőrű társaikat,és mégsincs róluk egy normális,nagy felbontású kép...
2010. máj. 29. 19:40
 15/30 anonim ***** válasza:

16:31-

Komolyan el kellett azon gondolkodnom, hogy most hogy jön ide egy török opera,hírtelen azt gondolotam, hogy a videó háttérzenéjére célzol, az viszont sem opera nem volt, sem pedig török, de aztán leesett, hogy az operatőrök szóra gondoltál......az "élyszka", meg "hazukság" után meg már meg sem lepődtem azon az operatőrös bakin.Valóban jó lenne azoknak a pirossal aláhúzott szavaknak néha utánanézni, nem azért húzza alá őket, hogy tarkább legyen a képernyő ;)

2010. máj. 29. 23:33
 16/30 anonim ***** válasza:
....:DD "ihethettek" = ijedhettek .....ezen még gondolkodnom kellett, hogy mit akar jelenteni, de most már ezt is értem.....azaz nem értem, hogy valakinek hogy lehet ennyire borzalmas a helyesírása...
2010. máj. 29. 23:36
 17/30 anonim ***** válasza:
100%

nem tudom de érdekes

nézzétek meg ezt:

az olvasnivaló románúl van a videó sincs magyarúl de azért érdekes,képekik is vannak nézzétek meg valami földönkívüli lényről szól ami beleragadt az egérfogóba 2 volt belőlük az 1ik elfutott egy férfi házának a pincéjébe asszem aztán később fogják mutatni azt is miután meghalt az a lény a múmiáját

2010. máj. 30. 16:36
 18/30 A kérdező kommentje:
Ja, az volt is a Blikkben. És 3 óráig tartott íg vzbe fulladt a lény, és volt egy balesete is anna a mexikói férfinek. Asszem olyan balesete is volt ( pár héttel az eset után ), hogy bicajjal ment az úton, és az elötte léő kocsi felgyulladt, és a szemtanúk szerit egy magasabb fura lény ovlt ott. Úgy írják, hogy a pici ufo anyuja
2010. jún. 1. 15:24
 19/30 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Megnéztem többször is, elsőre kicsit megijedtem. A Chupacabra legendáról már régóta járnak különböző szóbeszédek. Még az X-aktákban is volt róla szó egy epizódban. Ami viszont biztos, az az, hogy a leírások szinte minden embernél változnak. Kicsi, nagy, emberszerű, repül, nem repül stb. Nem hinném hoigy ez Chupacabra lenne, bár még sosem láttam, tényleg lehet hogy valami erdőben élő ember, aki elzárkózott a civilizációtól. Szóval hogy még nem is nagyon látott más embereket. Vannak ilyenek. Alapvetően én mindenfélét elhiszek amit mondanak, a legtöbb emberszerű szörny esetében lehetséges egyfajta mutálódás, mert eleve erdei törzsből származnak, vérfertőzés vagy sugárzás, vagy kísérlet eredménye, vagy csak szimplán a környezethez való alkalmazkodás. Lehet hogy ezek a Chupacabrák. Persze ez mind csak feltételezés!

Üdv!

2010. jún. 4. 13:19
 20/30 A kérdező kommentje:
Csak azt nem értem miért világíított a szeme.....
2010. jún. 4. 16:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!