Ez nem furcsa? Vajon mi lehet? Videó/youtube
az eredeti videó (de van hosszabban is )
http://www.youtube.com/watch?v=rVtkMmpb38Q&feature=related
és lelassítva
02:30-02:37 között
http://www.youtube.com/watch?v=UlT8XyMrOFk&NR=1
16:31-
Komolyan el kellett azon gondolkodnom, hogy most hogy jön ide egy török opera,hírtelen azt gondolotam, hogy a videó háttérzenéjére célzol, az viszont sem opera nem volt, sem pedig török, de aztán leesett, hogy az operatőrök szóra gondoltál......az "élyszka", meg "hazukság" után meg már meg sem lepődtem azon az operatőrös bakin.Valóban jó lenne azoknak a pirossal aláhúzott szavaknak néha utánanézni, nem azért húzza alá őket, hogy tarkább legyen a képernyő ;)
nem tudom de érdekes
nézzétek meg ezt:
az olvasnivaló románúl van a videó sincs magyarúl de azért érdekes,képekik is vannak nézzétek meg valami földönkívüli lényről szól ami beleragadt az egérfogóba 2 volt belőlük az 1ik elfutott egy férfi házának a pincéjébe asszem aztán később fogják mutatni azt is miután meghalt az a lény a múmiáját
Szia!
Megnéztem többször is, elsőre kicsit megijedtem. A Chupacabra legendáról már régóta járnak különböző szóbeszédek. Még az X-aktákban is volt róla szó egy epizódban. Ami viszont biztos, az az, hogy a leírások szinte minden embernél változnak. Kicsi, nagy, emberszerű, repül, nem repül stb. Nem hinném hoigy ez Chupacabra lenne, bár még sosem láttam, tényleg lehet hogy valami erdőben élő ember, aki elzárkózott a civilizációtól. Szóval hogy még nem is nagyon látott más embereket. Vannak ilyenek. Alapvetően én mindenfélét elhiszek amit mondanak, a legtöbb emberszerű szörny esetében lehetséges egyfajta mutálódás, mert eleve erdei törzsből származnak, vérfertőzés vagy sugárzás, vagy kísérlet eredménye, vagy csak szimplán a környezethez való alkalmazkodás. Lehet hogy ezek a Chupacabrák. Persze ez mind csak feltételezés!
Üdv!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!