14/18 anonim válasza:
Vámpír vagyok, és éhes. Hol laksz? Elmehetnénk ebédelni.. 🙂
15/18 anonim válasza:
Persze. Én is vámpír vagyok, Drakula a nagyapám, és téged eszlek meg holnap reggelire
16/18 anonim válasza:
A lányoknál ez a duma be szokott jönni :D
17/18 anonim válasza:
Én csak egyet ismerek Botos Ágnest - azaz VápÍr Ágit.
18/18 anonim válasza:
Én hiszek bennük és lehet hogy léteznek! Mert gondolj bele a Nasa és az ilyen nagyfejek mindent próbálnak elrejteni/eltitkolni a többi ember elôl hogy nelegyen pánik és vita! Nem kizárt hogy nem léteznek mivel nincs róluk bizonyíték és azért mert jól rejtôznek nehogy úgy végezzék mint a többi. Régen egy csomóan éltek itt, de van Londonban egy highgate-i temetô ahol egykor kísértett egy vámpír és lehet hogy még most is. És mindenki abban Hisz amiben akar! 😀😀😇
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!