Miért van az, hogy a magasabb intelligenciával rendelkező emberek általában nem hisznek Istenben vagy bármilyen más természetfeletti lény létezésében?
Ez egy olyan emeletes baromság,hogy ezt nem gondolhatod komolyan.
Az országban még mindig a piaristáknál van a legerősebb képzés.
A reál tantárgyakból is.Te csak álmodozhatsz olyan tudásanyagról,és inteligenciáról amivel ezek a paptanárok rendelkeznek.
Azèrt mert rengeteg működèsi információval rendelkeznek, ami a szemszög alapja náluk. Ez a szemszög is a saját pozíciójából lehetsèges valóságot tapasztalja csak. Akik kèpesek elvonatkoztatni tőle teljesen, azok ott hibáznak, hogy beszèlnek arról amit tapasztaltak. A szemszög többi használója pedig ellenszenvet èrez mert nem kèpesek, vagy nem akarnak elvonatkoztatni a szemszögtől.
Pedig rengeteg másik is lètezik.
Ez szerintem pedig hangyaháború. Lehet hogy életed során találkozol mindkét esettel, és az egyikkel gyakrabban, de ez még nem egyenlő a "mindennel".
Albert Einstein például agnosztikus ateista volt. Nem állt egyik pártra sem, ahogyan én sem állok.
Ergó: Te vagy Einstein. Lóógigailag.
Bocs, ezt nem tudtam kihagyni . :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!