Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Lehetséges, hogy van nálunk...

Lehetséges, hogy van nálunk valaki? Láthatják a kiscicák?

Figyelt kérdés

A két kiscicánk most 9 hónapos; a vécé előtt van egy kis rész, ahol sötétebb a parkettánk, oda ülnek minden este le, és bámulnak, de úgy, mintha ülne ott valaki. Meredten bámulnak, néha megrezzentik a fejüket, de semmi más. Képesek órákig ezt csinálni! Sokszor az anyjuk is odaül. Amikor bogarat látnak, akkor mindig elkezdenek csattogni, de ez valami más. A tekintetük is olyan fura, úgy néznek fel rám, mintha nem értenék, miért nem nézem én is, akármi is van ott. :/ Mindig kérdezem tőlük, hogy "mi van?" És csak nyávognak egyet, majd tovább merednek a sarokba...

Amúgy éjszaka recseg a parkettánk, a konyhai asztal, mintha ráülne valaki, a régi monitorunk hajnali egykor pontban reccsen egyet... ezek még nem is idegesítenek, na de a macskák viselkedése? A kutyánk lüke, ő csak akkor él, ha sétálni viszik. :) Rám néha megmagyarázhatatlan szomorúság vagy düh tör (de lehet azért, mert nőből vagyok :D), párom olykor minden ok nélkül ingerült lesz (ez is lehet azért, mert most munkanélküli :P), de öccse, apja ebből nem észlel semmit. Éjszakánként olyan érzésem van, mintha állna valaki az ágyunk mellett (de lehet csak az álom miatt). Nem vagyok sem szellemben hívő sem szkeptikus, ha van, akkor van, nem zavar; igyekszem megtalálni a racionális válaszokat, de a cicáink viselkedésére nem találok, és ez, bevallom, zavar.

Na mindegy, csak az érdekel tulajdonképpen, hogy láthatják-e a cicák a szellemeket? Lehet nálunk szellem van? Ha igen, mit lehetne vele kezdeni?

21/L

2010. máj. 25. 02:43
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

11:16, te nagyon nagy butaságot írtál... Én nem nagyon hiszek a szellemekbe, de olyat én is szoktam érezni, mintha figyelne valaki, vagy a hátamnál állna. De ezt csak beképzelem! Egyesek nem tudják megkülömböztetni, a valóságot a képzelettől...

Amúgy az Ezotériába miért ne jöhetnének szkeptikusok? Nincs ki írva, hogy tilos a belépés! Szerintem mindenkinek elmondhatja a saját véleményét...

Ha a macskák látnak valamit, akkor az miért pont szellem? Lehet valami olyanra figyelnek amit mi nem látunk, vagy nem hallunk. Szerintem biztos, hogy nem szellem, akkor szerintetek nem félnének? Vagy a macskáknak a szellemek már mindennaposak? Ha egy idegen embert látnának a házban, akkor arra se néznének úgy.

2010. máj. 25. 14:42
 12/17 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigi válaszokat!

Kedves, drága szkeptikusaim!

Én egy szóval nem mondtam, hogy én "tudom, hogy egy szellem van a házamban". Én MEGKÉRDEZTEM, hogy azok szerint, akik tapasztaltak hasonlót, ez micsoda. Ne minősítsetek engem, vagy azokat, akik hisznek ebben! Nem az a lényeg, hogy vitatkozzunk és egymásra mutogassunk. Én is írtam az összefoglalóban, hogy lehetséges, hogy beképzelem; mindig igyekszem racionálist választ találni a dolgokra, ugyanakkor nem vagyok földhöz ragadt sem.

Mikor már nem találok magyarázatot, akkor gondolkodom el, hogy mi lehet. Ma reggel párom is említette, hogy ő is úgy érezte, valaki áll az ágy mellett (mert egymás mellett alszunk), pedig ő egyáltalán nem hisz a szellemekben. Na ezt, hogy magyarázzuk meg? Ketten haluzzuk ugyanazt? :) Amúgy nekem elég rossz gyerekkorom volt, anyám ödémában halt meg, apám felakasztotta magát, de anyu tuti továbbment, apu meg ott maradt, ahol meghalt. Legalábbis, ahol meghalt, ott mindig úgy érzem, mintha fojtogatnának. De ezt is lehet, hogy beképzelem! Páromnak viszont elég nyugis gyerekkora volt, "csak" a szülei váltak el, ők is tavaly, most pedig párom 25-ön felül van, és ő is kényelmetlenül érzi magát ott, ahol apám meghalt (nem is mondtam neki, hogy ahova megyünk, ott akasztotta fel magát, egyből mondta, hogy menjünk onnan, mert nincs jól), meg olykor itthon is. Szóval, nem mondom, hogy nem beképzeljük, ne tessék engem minősíteni!

Amúgy azért érdekel ennyire, mert tényleg minden áldott este ezt csinálják, van amikor a nagy macsek is. Nem lehet rovar, nem rég volt irtás, és tüzetesen át is néztem mindent. Lehet annak van igaza, aki azt írta, hogy "csak szívatnak". Nem tudom. Azért kíváncsi vagyok még mindig, hogy másnál is történik-e ilyen!

2010. máj. 25. 15:23
 13/17 anonim ***** válasza:
Én a kérdezőre nem írtam semmit. Hanem vannak olyanok, akik csak abban hisznek és mindent arra fognak. Én is olyan vagyok, hogy mindent próbálok megmagyarázni. Én nem hiszek a szellemekbe, nem is akarok, de azt nem értem, hogy többen is mesélnek hasonló eseteket. Hogy csinálják? :D
2010. máj. 25. 16:12
 14/17 anonim ***** válasza:
Kedves olvasók, a cicák, kutyák és szinte minden intelligensebb emlős látja a szellemeket. Az emberek pedig azért nem, mert nem csak az ösztönüket veszítették el szinte teljesen, de a periférikus látásuk is gyenge, ennélfogva az energiaképeket se látják.. Többnyire azok képesek szellemeket látni, akik az aurát is látják, vagy fogékonyak a kivetülések észlelésére. Amit a cicáid látnak kedves kérdező az nem egy érdekes pók a falon... De ettől még nem biztos hogy veszélyes
2010. máj. 30. 16:43
 15/17 anonim válasza:
Szellemek vannak, nálunk volt 2, el is kellett űzni őket megfelelő emberrel. simán láthatják.
2010. jún. 1. 13:44
 16/17 anonim ***** válasza:

Valószínű, hogy szellem. Ha valamilyen energetikai portál lenne nem néznék így, ha pedig "racionális" válasz, egy idő után megunnák. Mint az én macskám, az is csinált hasonlót:D Felszereltünk neki egy játékot, egy másik plüssmacskát amit a plafonra lehetett felhúzni, és onnan lógott le mikor leengedtük neki. Na mikor először felszereltük a macska órákig ült alatta és hátravetett fejjel nézte, hogy mi az:D De rájött, és megunta, ott hagyta. Ezért mondom, hogy a "racionális" indok nem tartaná ott őket ilyen sokáig.

Szellemeket még szép hogy látják a macskák, ahogy a nagyon kicsi gyerekek is. Alapvetően minden ember képes lenne rá, csak hála a civilizált világunknak nagyon gyorsan "kinőjjük" ezt a képességünket, elfelejtjük hogyan kell. Ugyanez vonatkozik az aurára. Azt újra is lehet tanulni, csak szellemlátás már nehezebb ügy. De pl én is megcsináltam, ha még nem is vok a végén.

2010. júl. 1. 00:56
 17/17 anonim válasza:
Nekem is volt egy kutyám aki a hálószobában egy pontot mindig megugatott meg hátrált...látszott hogy fél.Amugy nagyon csendes kutya volt.soha nem hallom ugatni vagy morogni.lehet hogy a macskák is hasnolókra képesek. a szellemek létezéséről múltkor néztem egy filmet. A szellemek kimutatása nem lehetséges,mert ha a szellem át tudna menni a falon akkor az kellene hogy ne legyen töltése az őt felépítő atomoknak.ez csak ugy lehetséges, hogyha kísértet részecskékből épül fel aminek nincs töltése, mert csak neutronokbol épül fel. véleményem szerint létezhetnek szellemek. A furcsa érzéseket meg valószinűleg az infra hangok váltják ki belőled. Ezek a nem hallhato hangok nyomott érzést váltanak ki belőled. Ez a véleményem
2010. szept. 28. 19:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!