Megszállt volna valami?!
Figyelt kérdés
Igazából mindig is realistának vallottam, nem hiszek el semmit amíg nem látom, és néha még akkorse ha igen. Sose gondoltam volna hogy ebben a kategóriában kérdésr fogok feltenni.Azonban néhány éve különös dolgok történnek velem, egyre különösebbek, és nem tudom miért. Éjszaka, lefekvés után történik, mindig. Eleinte csak olyan volt mint az alvásparalízis. Vagyis mozdulatlan voltam, halálfélelmem volt, úgy éreztem kiáltanék, de nem jött ki egy hang sem. Akkor még azt hittem csak sima alvásparalízis. Aztán elkezdtem megálmodni a jövőmet, aki nem akarja elhinni ne higgye, tökindegy. Ennek már több mint 5 éve, és azóta is tart. Általában csak a deja vu miatt jövök rá, hogy ezt már álmodtam, de mostanában már vannak "emlékeim a jövőből" amiket elég tisztán látok előre többnyire csupa negatív dolog rossz esemény, de ez tényleg nem szimpla "rossz előérzet". Kávé egy éve a legdurvább az egész sokszor fél órával lefekvés után már rángatózom, valami hatalmas súly alatt ami agyon akar nyomni, vagy megfojtani. Kiáltani most is csak ritkán sikerül. A múltkor esküszöm a lábamnál fogva kezdett felemelni valami az éjszaka közepén, és közben a pulzusom meg a vérnyomásom annyira felszaladt bumm, bumm, bumm...hogy azt hittem agyvérzést kapok. Azonkívül kicsit meg is változtam. Régen tök félénk voltam, főleg a neveltetésem miatt. Most pedig gyakran vagyok hirtelen agresszív és a legdurvább hogy néha szinte ok nélkül, vagy csak régi sérelmek miatt. Amúgymeg szinte érzéketlen vagyok, és képtelen vagyok kifejezni szeretetet.2017. aug. 12. 17:27
11/13 anonim válasza:
"Régen tök félénk voltam, főleg a neveltetésem miatt. Most pedig gyakran vagyok hirtelen agresszív és a legdurvább hogy néha szinte ok nélkül, vagy csak régi sérelmek miatt."
Igen, megszálltak a hormonok, meg a serdülőkor, meg az idióta horrorfilmek. NEM léteznek démonok, NEM szállnak meg senkit.
Magadnak bármit bemagyarázhatsz, amit akár valóságként is megélhetsz, de ezeket a képzeteket csupán TE és a hiedelmeid táplálják!
12/13 anonim válasza:
Elolvastam amit irtal. Amikor irtad milyen drog hatasa alatt voltal ? Mindenkepp fordulj orvoshoz. O segit. Beloled a hulyeseget kell kiuzni!
13/13 anonim válasza:
Ilyesztgetitek itt szegényt... Nem, nem szállt meg semmi. Ez még mindig alvásparalízis, csak a krónikus fajtája. Minél jobban félsz annál rosszabb lesz, de ha meg tudsz nyugodni, vége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!