Tényleg probléma, ha nagy tükör van az ággyal szemben, ahol alszom? Tényleg "átjáró"?
Van ennek bármi alapja?
Tapasztalt már bárki ilyen jellegű problémát, ami a tükör miatt volt?
A szellemekben hiszek, de ebben a tükör dologban nem annyira, csak olvastam. Azaz nem tudom, mit gondoljak. Azért kérdezem itt.
Nekem hálószobában van egy jó nagy tükröm, de mindig nagyon jól alszom tőle.Még eddig az alvásommal sosem volt gond, talán még inkább az a bajom, sokat alszom.
A szellemekről nem tudok, aki tudja írjon már róla, mi van velük?
Hát eztn én el sem hiszem! Belátási képességgel rendelkező felnőtt emberek azt állítják, hogy, ha tükör van a szobában az átjáró!!?? Mégis hova? Szerintem nem kellene annyi horrorr filmet nézni! :-D
(Akinek ennyi esze van a szavazati jogot is elvenném :-D )
Ezt mindenki tudja a tükör egy átjáró a szellemek gyakran jönnek át rajta [link] már a középkor óta közismert. Nem szabad tükröt tenni ágy közelébe, mert éjjel amikor alszól és védtelen vagy könnyen átjön rajta egy dámon és megszáll !
Aztán, ha kölcsönöket meg papírokat ír alá benned, ne gyere vissza reklamálni.
És mi van akkor ha az előszobában van a tükör és a szellem átjön rajta, majd a nyitott szobaajtón bejön a hálóba????
Akkor neked annyi.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!