Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Kell félnem, igazi, képzelem,...

Kell félnem, igazi, képzelem, megbolondultam? Mi a franc ez?! (regény lent) 16/L

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Kiskorom óta tapasztaltam furcsa dolgokat. Mind közül a legfurcsább, hogy már 10 éve folyamatosan úgy érzem valami van velem. Régen azt hitten angyal vagy ilyesmi, beszéltem hozzá, merem kijelenteni, hogy szerettem. De ahogy teltek az évek, a levegő mintha egyre nyomasztóbbá vált volna. Mára pedig: nyomasztó levegő, úgy érzem van valami velem de közel nem jó mint régen éreztem, sőt mi több, félek tőle. Nemrég mikor az erősen spirituális barátnőmmel facen chateltem és erről a valamiről volt szó, hogy mi lehet és a barátnőm mondta, hogy lehet el kéne űzni vagy ilyesmi, esküszöm megfagyott bennem a vér, a hátam mögül gyilkos szándékot éreztem. Ma pedig 2 percen belül 3 furcsa dolog is történt. Mikor sepertem az előszobában, valamit mintha ledobtak vagy leesett volna a földre, azt hittem a macska az, de ártatlanul kicsit megijedve ült a kanapén, odajött hozzám és elkezdett nyávogni. Mindent megnéztem, semmi nem esett le. 2x valami susogó hangot hallottam magam mögött. A pár pere megcsinált szekrényben lévő rudak vagy mik amiket biztosan ellenőrizve tettem be, 1 perc után a szekrénynek csapódtak. Akkor állt meg bennem az ütőér.

Néhány gyerekkori példa:

Nem tudom természetfelettinek számít-e de nem démoni meg ilyesmi, de érdekes álmaim szoktak lenni, néha pedig kapok folytatást, vagy egyszer volt, hogy 6x felkeltem éjszaka de utána mind a 6x ugyanazt az álmot álmodtam vége pontosan. Vagy amiket szeretek de akkor is furcsák azok az ékszeres álmok, daru madaras gyűrűmnek mindig jelentése van benne illetve egy furcsa nyaklánc.

Volt már, hogy a lakáskulcsomat mindenhol kerestem, fotel, fiókok, kabátzsebeimben 2x is, nadrágzsebek, ágy alatt, fürdő, szóval mindenhol, mégsem találtam meg, erre valami oknál fogva újra megnéztem már egyre kétségbeesettebben a kabátzsebemet, ott volt, ahol már szinte azelőtt kilyukasztottam a zsebet olyan mélyen nyúltam be. Hasonló sztori a gyűrűmmel.

Mikor apám nevelőapja meghalt, 2-3 napra rá este mikor kifelé indultam vízért, hallottuk ahogy valami leesik a szobájában. Apámnak rossz a hallása és filmezett is, viszont a macskám összerezzent én meg majd betojtam, hogy mi volt az, mert ha a macska is hallotta akkor ketten bolondak csak nem lehetünk. Megnéztem mi eshetett le, de semmi, minden úgy volt ahogy hagytuk.

Kb 8 éves koromban mikor kimentem a szobából valami sötétzöldes felhős, ködszerű akármi volt majdnem 2 méterre az apámmal közös szobánktól, nagyjából egy átlag felnőtt magasságú.

Többször is előfordult, hogy fel volt kapcsolva a villany vagy a fürdőben vagy a wc-ben, és biztos nem mi voltunk.

Ilyenkor ha tényleg igazi ez a valami, mi lehet és kihez kéne fordulnom, hogy eltűnjön vagy kiderítsem mit akar?

2017. máj. 26. 21:27
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
43%

#9, privát üzenetet is váltottunk a Kérdezővel.

Ugyanezeken mentem keresztül fiatalabb koromban, nem arról van szó, hogy egyszerűen csak hiszek benne, hanem arról, hogy mivel az én tudatállapotom is ugyanilyen zavarba ejtő volt, eddig 20 évet szántam rá az életemből, hogy megtaláljam a megoldást. Ezeket osztom meg folyamatosan privátban, a Kérdezővel.

#10,

Szellemek mindenhol vannak. Akik érzékelik őket, az orvostudomány szerint módosult tudatállapotban léteznek (ehhez igazából nincs szükség tudatmódosítókra, vannak akik egyszerűen így léteznek).

2017. máj. 27. 14:08
 12/25 anonim ***** válasza:

De mi határozza meg őket, hogy valójában ki érzékeli a szellemeket? Sokan itt ezoterikus körökben jönnek a hülye 3. szemmel, meg az idióta 3. szemed nyisd meg és meglátod stb... De ezekben én nem hiszek. A tobozmirigy csak a nappal és éjjeli működését szabályozza a hormonrendszernek a fény és melatonin által. Semmi több.

Tehát igazából mitől függ, hogy valaki érzékel e ilyen nem fizikai "élőlényeket"?

2017. máj. 27. 14:18
 13/25 anonim ***** válasza:
51%

Utolsó, nehéz erre válaszolni.

Ahogy én érzem, ezek téren és időn túli tapasztalások, nem nagyon vannak földi fogalmak erre.

2017. máj. 27. 15:32
 14/25 anonim ***** válasza:
27%

"privát üzenetet is váltottunk a Kérdezővel.

Ugyanezeken mentem keresztül fiatalabb koromban"

Erre szokták mondani, hogy zsák a foltját megtalálja. 😏

"mivel az én tudatállapotom is ugyanilyen zavarba ejtő volt, eddig 20 évet szántam rá az életemből, hogy megtaláljam a megoldást."

Talán a következő 20 év eredményeket hoz majd.

"Szellemek mindenhol vannak. Akik érzékelik őket, az orvostudomány szerint módosult tudatállapotban léteznek"

Az orvostudománynak nincs ilyen álláspontja. 😉

2017. máj. 27. 15:36
 15/25 anonim ***** válasza:
Valóban nem ismeri el ezt az orvostudomány külön tudatállapotként, bár lehet a válaszoló jelképesen értette. A skizofréneknél van egy érdekes agyműködés, mely által hallucinációkat hisznek valóságnak. Végülis ez is nevezhető egy "módosult tudatállapotnak", de ettől még nem valódi amit átél a beteg személy.
2017. máj. 27. 15:58
 16/25 anonim ***** válasza:
51%

Nem túl érdekes ezt állandóan a hitetleneknek magyarázni :)

Van itt egy videó (angol), Dr. Eben Alexander elismert idegsebész volt, mielőtt kómába esett volna. Felébredt, felépült, azóta ő is -a saját tapasztalata alapján- ugyanezeket mondja:

https://www.youtube.com/watch?v=qbkgj5J91hE

Könyvet is írt, A mennyország létezik címmel.

Ő egy nagyon hiteles példa szerintem. Tudósként kezdte, átélte (amit persze a tudós társadalom ugyanígy nem fogad el a mai napig sem) - de látta mind a két oldalt.

2017. máj. 27. 16:06
 17/25 anonim ***** válasza:
0%
Hát hogyne... :)
2017. máj. 27. 17:55
 18/25 anonim ***** válasza:
0%
És mennyi dollár millió a havi bevétele ezeknek a meséinek a továbbítása által az illetőnek? Hányan veszik a könyvét és hányan járnak az előadásaira? Hagyjuk már... :D
2017. máj. 27. 17:58
 19/25 anonim ***** válasza:
0%

https://www.gyakorikerdesek.hu/kultura-es-kozosseg__vallas__..

Erre kattinson az aki még hisz a mesében, és a legutolsó hozzászólásban leírják az igazságot az emberről és a könyvről is. Jó reggelt, már aki hajlandó felébredni a csipkerózsika álomból! :)

2017. máj. 27. 18:00
 20/25 anonim ***** válasza:
46%

Vitázhatunk erről bármeddig, de nincs sok értelme :) A modernkori inkvizíció pont így működik, lejáratással.

Nem azért hiszek benne, mert bárki leírt bármit, hanem mert személyesen tapasztaltam hasonlókat. Ha valaki nem hiszi el, vagy szerinte skizofrén vagyok - ám legyen. Az én életem tele van csodákkal, igazi csodákkal :)

off

2017. máj. 27. 18:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!