Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Mindenki érzékeli ( látja,...

Mindenki érzékeli ( látja, érzi, halja ) a szellemeket?

Figyelt kérdés
Én eddig még nem láttam, de kétszer hallottam felvételen ( amit én csináltam ), és a semmiből előjövő szagokat is érzek, ráadásul egy videómon látható egy szellem ( elsuhan ), és egy csomószor érzem úgy hogy nem egyedül vagyok. Mindenki így van, vagy ez egy "képesség"??
2010. máj. 16. 20:46
1 2 3
 11/30 anonim válasza:
66%

Örülj neki, hogy képes vagy érzékelni Őket. Azok, akik nem hisznek inkább csak félnek elfogadni jelenlétüket, hisz nézd meg milyen támadóan lépnek fel. Rögtön megbélyegeznek, és rögtön őrültnek titulálnak. Ez mind annak, a jele, hogy félnek a ténytől, hogy nem vagyunk egyedül.

Én hiszem, hogy a halállal nem szűnik meg a létünk.

Figyelj oda rájuk, hallgasd meg őket. Ha jobban koncentrálsz és kitartó vagy, kifinomulhatnak az érzékeid! Sok sikert!

2010. máj. 17. 09:56
 12/30 anonim ***** válasza:
76%
Szerintem csak az érzékeli őket, aki akarja és ezzel elmondtam mindent. Mikor kicsi voltam, nagyon féltem tőlük. Sokszor történtek fura dolgok mikor egyedül voltam otthon. Viszont nem akartam azt hinni, hogy szellemek mozgatják a tárgyakat és görcsösen ragaszkodtam ahhoz, hogy nem léteznek. Azóta nem is láttam semmi furcsát. Azt nem tudom kijelenteni, hogy hiszek bennük, de nem is zárkózom el teljesen. Inkább úgy fogalmaznék, hogy nekem nagyon jó így ahogy van, hogy nem érzékelek semmi túlvilágit.
2010. máj. 17. 10:40
 13/30 anonim ***** válasza:
50%

Szia!

Én hiszek az ilyenekben, de elküldenéd nekem ezt a videorészletet?

Nekem egy olyan fényképem van, amin sok apró és nagyobb fénykör van, de ezek lehetnek pl portól is.

2010. máj. 17. 11:20
 14/30 anonim ***** válasza:
50%

Én érzékelem őket, és igen ez igaz, hogy félünk tőlük én is. Nem teljesen értem, hogy mi folyik itt csak tippelni tudok. Elzárkóztam ezektől a dolgoktól mert féltem ha bárkinek elmondanám bolondnak néznének. Egy darabig nem is volt semmi furcsa körülöttem aztán szép lassan megint elkezdődött. Többnyire az a leggyakoribb, hogy amikor egyedül vagyok a lakásban vagy a szobában érzem, hogy van még itt valaki.

Biztos vagyok benne, hogy sokan érzékelnek ilyen dolgokat csak másnak tudják be.

Pl: nem jól szigetel az ablak

biztos csak hallucinálok nincs is ott semmi vagy biztos rosszul hallottam stb.

Amit nem ismernek az emberek attól tartanak és támadásként reagálnak.

2010. máj. 17. 18:21
 15/30 A kérdező kommentje:
Igen, na erre gondoltam én is. Sztem nincs olyan ember aki nem érzékelt volna vmi megmagyarázhatatlant. Mindenesetre köszönöm a válaszokat!
2010. máj. 17. 20:43
 16/30 anonim ***** válasza:
51%
Szerintem meg aki nem erzekelt semmi megmagyarazhatatlant, az azt jelenti, hogy TENYLEG nem erzekelt semmit, es azoknak is a tulnyomo tobbsege, akik erzekeltek valamit, igazabol konnyeden megmagyarazhato dolgokat eszlelnek, csak annyira elvakultak es annyira akarjak, hogy valami foldontuli dolog tortenjen veluk, hogy bemeselik maguknak.. Pl az a valaszolo, aki hoszigetelessel foglalkozik egy egeszen kezenfekvo es realis valaszt adott, erre ti bunkon lehurrogjatok, hogy megis mit kepzel, hogy ert hozza es meg tudja magyarazni a "szellemjarast".. Nem ertem, hogy attol, hogy hisztek a szellemekben, miert nem tudtok nyitottak lenni a racionalis magyarazatokra, foleg, ha kezenfekvoek?
2010. máj. 18. 10:19
 17/30 anonim ***** válasza:
33%
Én tudom hogy vannak, de nagyon félek, még édesanyám szellemétől is. 2009 márciusában hunyt el szegény, és azóta érzem, hogy nem vagyok egyedül.. Nagyon félek, pedig ő sosem bántana, de rossz a tudat, hogy már meghalt, de mégsem? és ááá... nagyon félek :S
2010. máj. 18. 13:30
 18/30 anonim ***** válasza:
83%
Attól még, hogy van olyan ember aki hisz bennük és érzékeli őket, természetesen nem azt jelenti, hogy minden ami történik csak miattuk van. Ahogy mi legyünk nyitottak a racionális válaszra, úgy a szkeptikusok is legyenek nyitottak a spirituális dologra, szerintem...
2010. máj. 18. 13:57
 19/30 A kérdező kommentje:
Úhtényleg utolsó, ez lenne az arany középút:). Pedig hidd el, aimre lehetett eddig mindre azt mondtam hogy a "véletlen" műve. :D:D de néhányra aztán tényleg nem tudtam magyarázatot adni!! És z egyik válaszoló meg ne féljen, anyukája biztos még azért van ott, mert szeretné biztonságban tudni a gyermekét. Vagy mert szeret, vagy befejezetlen dolga akadt.
2010. máj. 18. 14:40
 20/30 anonim válasza:
én hiszek bennük.volt már pár élményem velük.de ök nem rosszak,nem akarnak minket bántani.nekem volt olyan,hogy ismerös meghalt,nem tudtam róla,és én megéreztem,eljött hozzám.leirtam egy papirra a pontos idöt,erre fél óra múlva jött a párom,hogy meghalt.aztán megmutattam neki a papírt,nem hitt a szemének,de még én is beleborzongtam.az a videórészlet engem is éedekelne nagyon.
2010. máj. 18. 14:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!