Mi lehetett ez? Veszélyben vagyok?
Tegnap 23:00 órakor, vagy 1-2 perccel előtte az ágyamból laptopon a neten nézelődtem, mikor megjelent a szoba egyik sarkában egy fehér fényű gömb tőlem 1-2 méterre, vagy nem is tudom milyen formája volt, mert a látóterem jobb felső sarkában volt, és vagy 1 mp-ig láttam. Ezután rákerestem erre a dologra, és csak olyanokat találtam ahol színesek voltak, de nálam ez teljesen fehér volt, már ahogy láttam.
Mostanában nem voltam valami jó passzban, mert egy barátommal nem sokat beszéltünk mostanság, és azt hittem valami gond van, de megbeszéltük, és megkönnyebbültem, és már jobban vagyok. Lehet, hogy köze van ehhez az érzelmi dologhoz? Régebben eléggé érdekelt a spiritualitás, rengeteget olvastam a témában, manapság viszont nem foglalkoztat, de régebben volt valami kis vizualizációs gyakorlat a harmadik szem nyitására amit csináltam párszor, éreztem akkoriban bizsergést, nyomást a homlokomon egy pontban, és volt egy kellemes, boldog érzésem is, és ez az elmúlt hetekben megjelent, most ezután az eset után is éreztem ezt. Meg van egy olyan dolog, hogy hetek óta látok sötétített szobában nagyon halvány fehér pontot a falon, mikor mondjuk tv-zek, vagy gépezek, de akár máskor is, csak ha van valami kis sötét amiben feltűnhet az az apró fény. De ha én most jobban vagyok mint az elmúlt hetekben, akkor nem lehet, hogy egy gonosz entitás vagy valami most emiatt jelent meg, és ez táplálná. Szóval mi lehetett ez, árthat-e, és mit tegyek, hogy ne tűnjön fel újra?
Leveszik a' spermiumodat és hibridet csináltak belölle .
Vagy egy ismeretlen nővel késztetnek párosodásra .
Esetleg egy másik hibriddel . Vagy ,ha megrendelés amit a' rendelő akarik .
Viggyázzál kérdező !!!
Meg is őlhetnek . Variálnak az emlékeiddel .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!