Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Ti mit vinnétek magatokkal,...

Ti mit vinnétek magatokkal, ha beköszntene egy zombiapokalipszis?

Figyelt kérdés
Tudom, már rengeteg ilyen kérdés van, de én olyan válaszokra lennék kíváncsi, amiben csak olyan tárgyakat írnátok le amik nálatok van otthon. Ha válaszoltok azt is írjátok le hogy városba vagy vidéken laktok.

2017. máj. 15. 20:40
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
48%

Othon maradník és bevásólnék lőszerből aztar csapatom a' pavilonból optikával félautomata módban . Akkor ami kéne kaja egy jó csajszi a' pálinkás flaskám .

Kb pont négy év mulva megyek vissza Határtetőre . Ott míg lehet is idegenek vannak hibridet csináltak mán zombit is tudnak . Ez biztos .

De elsősórban nem a' zombiktól tartok hanem ,hogy tönkre töszik-e a' szőllőt ,mert halottam a' gabona fílékéköt azt' miért ne a' szőllőt es .

Meg vennék higanyot es ,azt raknám a' lőszerbé építeném az helyszinen kezelhetetlen ,ha valakit azzal találna ,ha végtagon akkor max' elvérzik ,de sulyossan roncsól puha célpontot az !

Kardom van . Kutat áshatok ,de van csak nemtom ,majd ,hugyan jünik befölé a' Vizes Jani majd annak is lesz valami puskája .

Ha eszömbe jutik míg valami majd írom !

2017. máj. 16. 20:03
 12/20 anonim ***** válasza:

Ja Határtető az vidék, város mellött vanik és szép a' kilátás . Pécset is látni ez Komló mellett lészen .

Am hová kéne menni !?

2017. máj. 16. 20:06
 13/20 anonim ***** válasza:

Nameg vinnék szalonnát (az van otthon),én is íjászkodtam az jó lesz ,ha elfogyik a' 7,62×39 !

Vadász-reflexel lőttem .

Egy zombi mondjuk ,hogy viselkedne amit az idegenek csinálnának . Viszont így apokalipszis nem lenne .

Nem főltűnő általában ,egyszer durván szétkaptak egy macskat ,most nem részletezním ,hibridet es csináltak ,az én macskám is eltűnött és valszeg erre jutott az is Nyauknak hívták . Táhát kevés zombi lenne .

2017. máj. 16. 20:27
 14/20 anonim ***** válasza:
Nekem már össze van készítve egy hátizsákban egy túlélőkészlet apokalipszis esetére. Önvédelmi és energiatermelő egységek is vannak. Az élelemnek még van hely hagyva. Az is megvan hogy milyen típusú apokalipszis esetén hova indulnék. Nem a zombikra készültem de járványra vagy pl meteorbecsapódásra vagy a 3.VH kitörésére igen. Tervek is vannak. Pl emp hatás után régi fajta mechanikus adagolós mechanikus dízelt keresnék aminek a működéséhez nincs szükség elektromos áramra. Eleve lejtőn álló autó előny de meg tudom oldani a beindítását akku nélkül sík terepen is egyedül. Sokat tudnék még a témáról de már így is sokat írtam.
2017. máj. 16. 23:55
 15/20 anonim ***** válasza:
100%
Ricket, Maggiet, Glennt, Michonnet, Darylt és esetleg Carlt, de ő eléggé idegesítő :D
2017. máj. 17. 19:21
 16/20 anonim ***** válasza:
Legpisztolyt? Légpuskát, 4 dobócsillagot, karókat, metszőollót, 3 baltát, 1 fejszét, azt a hegyes gaz-kiszedőt (nem jut eszembe a neve), telefonom, töltőm, hátizsákot, kis buszt, láncfűrészt, machetét (sövényvágó szétélezve) kaját, italt, benzint, gyújtót, kapát, lapátot, ásót. Asszem ennyit (ezek mind vannak otthon)
2017. máj. 18. 21:18
 17/20 anonim ***** válasza:
Ja, és még a 2 ijjamat+ 6 nyilat
2017. máj. 18. 21:21
 18/20 anonim válasza:

Vidéken lakok. Vinném:

- A családom

- A vadászreflex íjjam.(+vesszőket)

- A kémia tankönyvem (nem árthat, ha vegyi dolgokkal is tisztában vagyok).

- A kutyám, a lovam, meg a kaméleonom.

- Bicskát, késeket.

- Víztisztítót.

Most ennyi jutott eszembe hirtelen. :D

14/L

2017. máj. 19. 22:05
 19/20 anonim ***** válasza:
Legjava ember már meghalt volna a zombiapokilpszisbe ha a kerdes kiirasatol nezuk:D koztuk veve enis:D
2017. máj. 20. 08:00
 20/20 anonim ***** válasza:
Elővenném a jobb kezem! Bármit elverek vele! :)
2017. máj. 21. 19:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!