Ti mit vinnétek magatokkal, ha beköszntene egy zombiapokalipszis?
Othon maradník és bevásólnék lőszerből aztar csapatom a' pavilonból optikával félautomata módban . Akkor ami kéne kaja egy jó csajszi a' pálinkás flaskám .
Kb pont négy év mulva megyek vissza Határtetőre . Ott míg lehet is idegenek vannak hibridet csináltak mán zombit is tudnak . Ez biztos .
De elsősórban nem a' zombiktól tartok hanem ,hogy tönkre töszik-e a' szőllőt ,mert halottam a' gabona fílékéköt azt' miért ne a' szőllőt es .
Meg vennék higanyot es ,azt raknám a' lőszerbé építeném az helyszinen kezelhetetlen ,ha valakit azzal találna ,ha végtagon akkor max' elvérzik ,de sulyossan roncsól puha célpontot az !
Kardom van . Kutat áshatok ,de van csak nemtom ,majd ,hugyan jünik befölé a' Vizes Jani majd annak is lesz valami puskája .
Ha eszömbe jutik míg valami majd írom !
Ja Határtető az vidék, város mellött vanik és szép a' kilátás . Pécset is látni ez Komló mellett lészen .
Am hová kéne menni !?
Nameg vinnék szalonnát (az van otthon),én is íjászkodtam az jó lesz ,ha elfogyik a' 7,62×39 !
Vadász-reflexel lőttem .
Egy zombi mondjuk ,hogy viselkedne amit az idegenek csinálnának . Viszont így apokalipszis nem lenne .
Nem főltűnő általában ,egyszer durván szétkaptak egy macskat ,most nem részletezním ,hibridet es csináltak ,az én macskám is eltűnött és valszeg erre jutott az is Nyauknak hívták . Táhát kevés zombi lenne .
Vidéken lakok. Vinném:
- A családom
- A vadászreflex íjjam.(+vesszőket)
- A kémia tankönyvem (nem árthat, ha vegyi dolgokkal is tisztában vagyok).
- A kutyám, a lovam, meg a kaméleonom.
- Bicskát, késeket.
- Víztisztítót.
Most ennyi jutott eszembe hirtelen. :D
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!