Magával hozta a szellemét? Vagy egyeltalán van szelleme?
Figyelt kérdés
Tesómnak van egy új barátnője, és amikor itt van, elég sok furcsa dolog történik. Sokkalnyuhtalanabbak a kutyáink, én sem tudok elaludni, csak nagyon nehezen, fura érzésem van. Azt mesélte, hogy a kishuga látta, hogy valaki követi, amikir egyedül volt. Nagyon durva. És nem tőle tartok, mert tok jol elvagyok vele, sokat beszelgetunk, de akkor is nagyon furcsa nekem. Nagyon nyugtalanít a dolog. Létezik olyan, hogy valakinek vam egy szelleme? :O2017. máj. 1. 01:03
1/4 Fish1 válasza:
Szelleme mindenkinek van, az élőknek is. Test, lélek, szellem.
Amiről te beszélsz, az maximum egy lányra tapadt szellem lehet. Elképzelhető ilyen, hozzáértő ember meg tudja mondani, hogy igen vagy nem, de az ilyen dolgoknak, hogy "valakinek a valakije" mondta, nem annyira hinnék.
2/4 A kérdező kommentje:
Köszi!
2017. máj. 1. 02:59
4/4 A kérdező kommentje:
Utolsó! Ezt nem értem :D
2017. máj. 1. 14:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!