Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Mit gondoltok a fenti videóról...

Mit gondoltok a fenti videóról? Mi lehet ez?

Figyelt kérdés
[link]

2017. ápr. 13. 23:07
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
Tényleg "nincs benne semmi rendkívüli vagy szokatlan." Mindennapi dolog, hogy ilyeneket látunk. :) Köszönöm a hozzászólásokat! :D
2017. ápr. 14. 09:46
 12/24 anonim ***** válasza:

Nem tudom, mi ez, kutyafülét se látok rajta. Az viszont biztos, hogy ha sikoltoznak, hogy úristen, de nem szaladnak, vagy bújnak el, hanem filmeznek tovább, az kamu.

Ma már olyan technika áll szinte mindenki rendelkezésére, amivel ezeknél ezerszer jobb felvételt lehet készíteni. Szerintem a kamu legbiztosabb jele, hogy még mindig ilyen krumplival filmezett vacakokat mutogatnak, hogy elemezzük azt az elkenődött pacát. Miért nem kerül ki egyszer egy videó tökéletes képminőséggel? Mert azonnal biztos lenne, hogy nem igazi, vagy nem az, aminek látszik.

Ezeknek a borzasztó minőségű felvételeknek leáldozott. Amíg nem mutat valaki egy 720p-s felvételt a valamiről, amit szellemnek, ufónak vagy akárminek vélt, addig ez a sportág kihalt.

2017. ápr. 14. 10:10
 13/24 anonim ***** válasza:
Ez egyébként a legviccesebb, hogy mióta egyre jobb kamerák vannak, azóta az ilyen természetfeletti felvételek a háttérbe szorultak, hirtelen leálltak a csodák, avagy csak a régi fos kamerákkal találtak rá ilyenekre újra.
2017. ápr. 14. 11:18
 14/24 A kérdező kommentje:

"de nem szaladnak, vagy bújnak el, hanem filmeznek tovább, az kamu. " - igen de ez igaz is, ha az emberek látnak egy katasztrófát, nem segítenek hanem inkább videóra veszik, még ha nem múlt el a veszély akkor is. Ez nem titok.

Nem lehet látni semmit? Szerintem lehet, mégpedig egy fénylő alakot, ha pedig tökéletes minőségű felvétel lenne, nem remeg a készítő keze, akkor azért lenne gyanús, nem hiszen azt feltételezné, hogy előre megszervezett dolog.

Amúgy sem hiszem, hogy egy átlag szegény afrikaiak új mobilokkal járjanak de a mobilok sem erre vannak tervezve. Több különböző felvétel is van erről a neten nem csak ez, ha valakit érdekel. A második link Oroszországban készült.

Én is próbáltam óriásholdat fényképezni de élvezhetetlen lett az eredmény semmit nem adott vissza. Ugyan úgy a nap, üstökös vagy más fényjelenségek dokumentálására sem alkalmas egy átlag telefon csak gyenge minőséget produkál.

2017. ápr. 14. 11:22
 15/24 A kérdező kommentje:
Tisztában vagyok vele, hogy rengeteg kamu anyag van fenn, photoshoppolt felhők fák, angyalok kereszt mittomén mik, nem is ezeket mutatom.
2017. ápr. 14. 11:25
 16/24 anonim ***** válasza:

Bzaki ne legyél már ekkora óvodás te is azokat mutatod.

Gyerek vagy , ha nem tudnád Afrikában az átlag IQ 70 de gondolom ezen nem lepődsz nagyon meg ha ismered azt a kontinenst . A lényeg hogy ott is van keresztény szekta és amit leművelnek az talán a legbrutálisabb hittérítés . Ha megnézed a többi ilyen Afrikai szélhámos videót látsz ott lábnövesztést meg levegőben sétálást amint krúva jót lehet amúgy röhögni de csak európai szemmel mivel az ottani dzsunkák ezeket a videókat és előadásokat a 70es IQ jukkal halál komolyan elhiszik és megtérnek a szektavezérhez utána pedig adományoznak ahogy itt is . Minden a pénzről szól nincs kivétel .

Gusztustalan pacavideókat nézegetsz és azt állítod azok nem kamuk ,ébredj már fel ,az első videó egy afrikai 3pixeles mobillal kamerázza a fák és felhők közül kibújó napot ami egyértelmű ,láthatod hogy a nap feketére beég és egy függőleges fehér csíkot is hagy mivel a kamera ccd jén abban az oszlopban ahol beég a nap az összes többi pixelt is gyakorlatilag kinyiffantja ez a jelintenzitás plusz a lencse is csak egy gombostűnyi kabátgomb amitől minden irányba csíkozik a csoda.

A másik kamu paca videódon egy üveglapra vagy plexire van rátükrözve a világító mindenható csak a mongóldzsunka hárompixeles pacatengerben az üveglapból semmit nem látsz.

Ez akár lehet a ház egy ablaka is ,nagyon olcsó trükk te is megcsinálhatod .Amúgy ilyen elven működik a politikusok szónokkarán a súgógép is [link]

2017. ápr. 14. 13:21
 17/24 A kérdező kommentje:

Aha szóval azt mondod, hogy a Naptól ijedtek meg egy ennyire ezek a babonás (amit egyébként nem kétlek) afrikaiak?

Biztos vagyok benne, hogy ennyi ember nem rémült volna meg, hisz azt minden nap látják. A többi "csodatevést" nem láttam engem ez érdekel. Amúgy ha már az IQ val akarsz bizonyítani, a kínaiak elég jó helyen állnak a listán átlagot tekintve, még is sok kínai szellemes kép van a Youtubeon. Nem érdekel ilyenformán hol történt. Az volt a kérdés, hogy szerintetek mi ez? Az orosz videóról mi a véleményed utolsó?

2017. ápr. 14. 14:11
 18/24 A kérdező kommentje:
Ja most látom, az a tükrözés. Köszönöm a válaszokat!
2017. ápr. 14. 14:14
 19/24 anonim ***** válasza:

Ember te nem vagy százas.

Nem ijedt meg senki, el van játszva.

2017. ápr. 14. 15:04
 20/24 A kérdező kommentje:
19-es honnan tudod, ott voltál statisztaként?
2017. ápr. 14. 15:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!