Mi volt ez a kertemben?
Figyelt kérdés
Nemrèg kimentem ès a kert elejéből csőrgő hangot hallottam. A kutyàm is megíjedt pedig ő aztàn bàtor. Nàlam volt a teló ès készítettem hangfelvètelt. Kèrdezztem ki van itt, ès mit keres a kertemben. Vissza hallgattam ès furcsa hangos szellő hangot hallottam. Mègis mi van a kertemben?2017. márc. 26. 23:04
1/10 anonim válasza:
Hibrid is lehet akár Határtetőn volt ilyen szőrős állat azt volt neki négy lába ,ugy hajlott neki a' térde mint az embereknek !
De most kajak ! Lehet eszik meg bántsák azok is az embert !
Lödd le ! Nincs pisztolyod vagy puskád ?
Kérdező nem láttál fényeket vagy valaki ,esetleg UFO-t .
Határtetőn sok volt és most is van !
2/10 anonim válasza:
egy állat volt. az ufók nem csörögnek.
3/10 anonim válasza:
te voltál ott, a kutya és egy különös, megmagyarázhatatlan furcsa hangos szellőfinghangot elengedő csörgős ufó aki elrabol és széklábat csinál belőled ha nem vigyázol
4/10 anonim válasza:
Esetleg ha feltennéd ide a hangfelvételt, akkor meg is tudnánk mondani, hogy milyen állat volt
5/10 anonim válasza:
A macskafogóból voltak a denevérek...
6/10 anonim válasza:
..ezek alapján egyszerűbb megmondani mi NEM volt :D !!
7/10 anonim válasza:
Én meg akkor mondhatnám, hogy levideóztam mindenféle idegent, meg hangfelvételeim vannak, esetleg az egyik hullájuk is nálam van, meg lépet is csináltam róla, DE! nem töltöm fel, mi lehet ez?
Remélem érzed a dolog lényegét. Tedd fel akár youtube-ra, akár ahova akarod azt a felvételt, és utána tudunk mondani valamit rá.
10/10 anonim válasza:
Jah a kutyad megijedt egy macskatol akinek egy csengo volt a nyakaba =)). Vagy egy hulye pincsi is lehetett =)) :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!