Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Mi lehet ez? Én miért nem...

Mi lehet ez? Én miért nem tapasztalom?

Figyelt kérdés

A barátomék házában elég különös dolgok történnek. A villanyok fel-le kapcsolódnak, a székek maguktól átrendeződnek, a kulcsokat rendszeresen lehetetlen helyeken találják meg (néha pl a szoba közepén, a nem használt vendégszoba kozepén, a hűtőben stb) Az ajtók ki-be csapódnak éjszaka, rohangálás hallatszik, suttogás, dübörgés.

Viszont a dolog még különösebb része az, hogy amikor én ott vagyok, nem történik semmi. Néha éjszaka a barátom felkelt, hogy figyeljek, mert ő hall valami zajt, de ha felkelek, minden elmúlik. (Azt le kell szögeznem, hogy nem szórakozik, egyrészt látom rajta, hogy nagyon meg van ijedve, másrészt a szülei, a szomszédok, az én szüleim, barátaink is állítják, hogy láttak/hallottak/tapasztaltak ott dolgokat)

Az egyetlen hely, ahol velem is különös események történtek az az a szoba, ahol gyakorlatilag senki sem tud megmaradni, mert mindenki azt állítja, hogy annak a szobának olyan különös, ijesztő "hangulata" van, mintha azt üvöltené, hogy kifelé. Csak akkor mennek oda, ha muszáj, és akkor is jönnek ki amilyen gyorsan csak lehet. Ebben a szobában van több, nyitott tároló szekrény, tele mindenféle kacattal. Még a kapcsolatunk elején a barátom édesanyja megkért, hogy hozzak ki valamit és szólt, hogy az ajtót erősen nyomjam, mert nehezen nyílik. Azt is mondta, hogy ha nem találom meg pár percen belül, akkor hagyjam a fenébe. Én ekkor még semmit sem tudtam a házról, a szobáról. Mikor a kilincsért nyúltam magától kinyílt az ajtó egy nagyobb résnyire(nagyon közel volt már a kezem a kilincshez, de nem értem még el), és úgy éreztem, hogy valami vonz befelé. A szobában olyan jó érzésem volt, mintha valaki figyelne rám, törődne velem. Elkezdtem keresni azt a tárgyat, de sehol sem találtam, már mentem volna ki, mikor hirtelen leesett a polcról. Nem értem, hogyan, mert én nem értem hozzá akkor már semmihez. De nem tulajdonítottam neki különösebb jelentősséget, kimentem, és a barátom anyukájának a kezébe nyomtam a tárgyat. Ő erre elkerekedett szemmel kérdezte, hogy találtam meg, én erre elmeséltem neki mindent az ajtótól kezdve (nem tudom, miért mondtam el, pedig nem tűnt fontosnak, talán az ijedt arca késztetett rá) erre azt mesélte, hogy az ajtó nekik évek óta alig nyílik ki, a szobában rossz érzésük van, és azt az adott tárgyat évek óta nem találták már.. Csak azért küldött be, hogy lássa, én is félek-e ott.

Szóval nem tudom, én miért nem félek abban a szobában, meg úgy általában az egész házban? Mindenki más fél, dolgokat lát, hall, én meg nem.. Mi lehet ez? Mit tehetnék én, hogy a barátomék se féljenek?

2010. máj. 8. 15:48
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:

És ha azután szenteltetnék meg, hogy milliomossá válnának?

Ráadásul hozzájárulhatnának annak a bebizonyításához, ami soha senkinek sem sikerült még.

Annak a bebizonyításához, hogy létezik túlvilág.

Vagy ez sem érdekel?

2010. máj. 8. 21:27
 12/29 anonim ***** válasza:
Nem nagyon értek hozzá,de az jutott eszembe hogy kérdező,sztem vigyázz nehogy azért legyen az hogy te a szobában jól érzed magad mikor más meg fél ott, mert egy rossz lélek van ott és mivel te vagy a legújjabb a házban, így próbál téged "befűzni".
2010. máj. 8. 22:06
 13/29 anonim ***** válasza:

"Egyébként nincs valakinek ötlete, hogy miért áll el minden jelenség, amint én megjelenek(kivéve azt az egy szobát"

Talán csak a ház lakóit akarják ijesztgetni a szellemek. És abban a szobában lehet egy kapu. Azt esetleg elárulod, hogy merrefelé van ez a ház? Vagy valami története/előző tulaj/ ilyesmi?

2010. máj. 8. 22:07
 14/29 A kérdező kommentje:

Annak, aki azt írta, hogy milliomosok, híresek lehetnénk: Nem akarunk azok lenni, legalábbis nem ebből. Nem akarjuk, hogy egy fél világ feszegesse a történteket, állandóan támadni próbálják, ami történt, megpróbálják bebizonyítani, hogy hülyék vagyunk/hazudunk/a felvételeink hamisak.. Erre nincs szükségünk.

A szenteléses ötletet köszönöm, mindenféleképp megemlítem majd a barátomnak. Remélem beválik majd...

Nem hiszem, hogy csak a ház lakóit akarják ijesztgetni, mert a barátainkkal, a szüleimmel is történtek ott ilyesmik. Egyébként egy 110 éves házról van szó, az előző tulajról nem sokat tudok, a párom nagyszülei vették még a házat. Ők aztán elköltöztek, még most is élnek. A ház egyébként külföldön van.

Annak aki azt írta, hogy engem akar befűzni, mit értesz ezalatt?:S Nem valami rosszat, ugye?

2010. máj. 8. 22:30
 15/29 anonim ***** válasza:

Sajna rosszat,úgy értettem hogy esetleg megrontani a lelked,de mondom,nemigen értek hozzá csak ez jutott az eszembe.Az tény hogy fura te miért éreztél abban a szobában békét,mintha valaki vigyázna rád.

Isten-Sátán dolog jutott eszembe.Azt mondja a Biblia hogy sátán is úgy próbálja "elcsábítani" az embereket hogy csupa jót mutat,csinál velük.

2010. máj. 8. 23:27
 16/29 anonim ***** válasza:
100%

talán történt valami az előző tulajjal.nem a nagyszülőkkel. mondtad 110 éves ház. lehet h. neked távoli rokonod.nagyon-nagyon távoli rokonod volt akivel valami baj történt abban a házban. vagy hasonlítasz arra az emberre akivel esetleg történt valami.és ezért téged nem "bánt" sőt abban az 1 szobában még "segít" is. neked nem kell félned de az h. kihívják a papot az tényleg jó ötlet :)

de 1-et mondok. soha az életbe ameddig világ a világ senki se idézzen szellemet abban a házban. máshol se de abban a házban soha.mert lehetséges h. aki ezt megteszi azt élete végéig kísérteni fogják.megbolondul.teletömik az orvosok mindenféle tablettával és bezárják a diliházba. tényleg.én csak tippet adtam .lehet lepontozni de igaz amit írtam.

2010. máj. 10. 11:30
 17/29 anonim ***** válasza:

11.30-nak:

Amiket leírtál az tapasztalat?Valakivel a környezetedben ez történt?Leírnád nekem?Akár priviben is.Köszi.

2010. máj. 10. 18:19
 18/29 anonim ***** válasza:
Wlőször az jutott eszembe, hogy Pszihopata vagy... na de nem tudom :-S ÖÖö...Igen, lehet hogy tényleg be akar fúzni ... ne menj ttobbet oda
2010. máj. 31. 20:39
 19/29 anonim ***** válasza:
Csinálj fotókat!!
2010. jún. 1. 17:07
 20/29 anonim válasza:

05-10 11:30

Engem is érdekelne ha esetleg van valami történeted ezzel kapcsolatban.

2010. jún. 16. 20:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!