Azok a "szellemek", amik a földön vannak, többnyire démonok, akik nem jó szándékúak. Én nem javasolnám, hogy látni akard őket.
Ha már annyira földöntúli lényeket akarsz látni, próbálkozz az angyalokkal.
2010. máj. 8. 12:00
4/12 anonim válasza:
A legpraktikusabb ha mesekönyvet olvasol.
2010. máj. 8. 12:21
5/12 anonim válasza:
Láthassuk, lássuk? Tanulj meg normálisan írni, ne úgy mint 1 paraszt! (nem rossz szándékból mondom, csak engem nagyon idegesít ez a beszéd...) Amúgy ha nem akarják, hogy lásd őket, nem fogod.
2010. máj. 8. 14:48
6/12 anonim válasza:
azt te csak akkor látod ha ők mennek hozzád!
2010. máj. 8. 19:04
7/12 anonim válasza:
én már láttam szellemet és hát elég félelmetes volt ha az összeset számítom 7 darabot látam amire emlékszem :(
abbol mind a 7 szer beszartam :D a félelemtöl a szüleim ma hoztak egy régi tükröt remélem hogy nem fog meg rémiszteni a tükör egyébként ha van egy nagyon régi dolgod vagy egy nagyon régi szobor és ha arra mondas egy álldást vagy egy régi tárgyra akkor anak a szelleme elő jön szoval ha beakarsz csinálni akkor ezt csináld a szellemek nem veszélyesek tulságosan de a kisértettek azok már más téma kisértenek és na be is fejeztem mert már be szartam hogy ezt leírta :D
2010. máj. 9. 21:58
8/12 anonim válasza:
Én úgy hallotam hogy akkor látjuk őket mikor a földön ragadtak. Tehát befejzetlen ügyük van és nem tudtak átlépni a fehér fénybe. :D én hiszek bennük. :) de ki tudja.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!