Mi lehet ez? Furcsa dolgot láttunk az erdőnél, valakinek valami ötlet, tapasztalat?
Figyelt kérdés
A barátnőmmel a múlt éjszaka kimentünk egy lejtőhöz. A lejtő körülbelül 5 lépés széles mellette mindkét oldalon kerítés és a kerítés után fák és bokrok. Tél volt hideg és sötét. Én lecsúsztam szánkóval mire visszajöttem meg volt rémülve és azt mondta egy arc nélküli árnyékszerű emberalakot látott felágaskodni a kerítés túl oldalán, majd közeledni kezdett felé, és egy ág reccsenést is hallott. Aztán kiáltott, és a valami felsuhant a lejtő tetejére, megállt, nézett, aztán eltűnt. Az érdekes az, hogy mielőtt odaértünk ő már megállt egyszer és azt mondta, hogy lát valakit ott, de én nem láttam semmit. Bár tény hogy erősen rövidlátó vagyok és akkor nem volt rajtam szemüveg.2017. jan. 26. 23:57
11/12 anonim válasza:
Én is a medvedisznóemberre szavazok :DDDD
12/12 anonim válasza:
Én a medveZSÍRdisznóemberre szavazok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!